Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 8 Mart 2024 #1 Dağ 3 2023'te vizyona girmiş olarak görünüyor fakat nerede hangi platformda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Dağ 3 2023'te vizyona girmiş olarak görünüyor fakat nerede hangi platformda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Mart 2024 #2 Xei dedi: Dağ 3 2023'te vizyona girmiş olarak görünüyor fakat nerede hangi platformda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dağ 3 filmi yok. Yapimcinin dağ serisinin üzerine de daha fazla düşeceğini zannetmiyorum. Yanlış bilmiyorsam Göktürkler ile ilgili bir film çekecek.
Xei dedi: Dağ 3 2023'te vizyona girmiş olarak görünüyor fakat nerede hangi platformda bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dağ 3 filmi yok. Yapimcinin dağ serisinin üzerine de daha fazla düşeceğini zannetmiyorum. Yanlış bilmiyorsam Göktürkler ile ilgili bir film çekecek.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 8 Mart 2024 #3 Keremmss dedi: Dağ 3 filmi yok. Yapimcinin dağ serisinin üzerine de daha fazla düşeceğini zannetmiyorum. Yanlış bilmiyorsam göktürkler ile ilgili bir film çekecek. Genişletmek için tıkla... Dağ 2'nin sonu çok kötü bitti benim için devam niteliğinde bir şey bulmam lazım
Keremmss dedi: Dağ 3 filmi yok. Yapimcinin dağ serisinin üzerine de daha fazla düşeceğini zannetmiyorum. Yanlış bilmiyorsam göktürkler ile ilgili bir film çekecek. Genişletmek için tıkla... Dağ 2'nin sonu çok kötü bitti benim için devam niteliğinde bir şey bulmam lazım
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #4 Xei dedi: Dağ 2'nin sonu çok kötü bitti benim için devam niteliğinde bir şey bulmam lazım Genişletmek için tıkla... İzlemişsindir diye tahmin ediyorum ama eğer izlemediysen Börü dizisini ve filmini öneririm. Son düzenleme: 8 Mart 2024
Xei dedi: Dağ 2'nin sonu çok kötü bitti benim için devam niteliğinde bir şey bulmam lazım Genişletmek için tıkla... İzlemişsindir diye tahmin ediyorum ama eğer izlemediysen Börü dizisini ve filmini öneririm.