Peki bazılarının arka planlarina baktınız mı? Ahmet Şık denen ne idüğü belirsiz herifin PKK yandaşı olduğunu bilmiyor musunuz? Ayrica BBC iyi bir kaynak değil bence.
Siz ulkedeki tahliyelerin adaletli olduguna inaniyorsunuz herhalde? Kagit ustu bilgilerden cok insanlarin kendilerine baksaniz daha iyi. Herneyse, konuyu kapatalim. Sonra 1 hafta cezayi yapistiriyorlar.
Siz ulkedeki tahliyelerin adaletli olduguna inaniyorsunuz herhalde? Kagit ustu bilgilerden cok insanlarin kendilerine baksaniz daha iyi. Herneyse, konuyu kapatalim. Sonra 1 hafta cezayi yapistiriyorlar.
Aslında demek istediğim buydu. Ahmet Şık'ın kim olduğunu biliyorum, kendisi HDP Milletvekili. Ülkedeki tahliyeler nasıl adaletsiz ise içeri alınan kişilerinde adalet ile içeri alınmadığını düşünüyorum. Ceza almayız, saygı çerçevesi içinde konuşursak. Zaten konu dışı bir konuda fikirlerimizi belirtiyoruz, sakınca olacağını sanmıyorum.
Twitter hesaplarındaki paylaşımlarını biliyorum, kendisi solcu bir gazeteci. Terör örgütüne ait herhangi bir şey göremedim tweetlerinde. Tahliye edilmesinin sebebi suçsuz yere içeri alınmasıydı. Silivri cezaevinin önünde insanlar tahliye edilmesini bekledi ve edildi de. Sonuç olarak kendisi bir terörist değil, her HDP'li milletvekilleri terörist değildir. Çoğu terörizmi desteklese de. Neyse hocam, uzatmaya gerek yok, bence de konu kapansın İyi akşamlar herkese.