Daha önce hiç sinirden PC veya laptop kırdınız mı?

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 12.259
Özenerek aldığım bilgisayara asla zarar vermem. Maksimum klavyeye veya fareye bir şey yaparım, onu da yapmadım ve zaten o kadar sinirlenmiyorum.

O kadar sinirlendiğiniz oyunları da oynamayın, size tavsiyemdir.

Eski laptopun ekranına defalarca yumruk atıp kırmıştım sonra ekranı falan yaptırmıştık klavyesinin alt kısmına yumruk atmıştım bu defa da mavi ekran vermişti en sonda da içine gazlı içecek döktüm orda da ssd hdd gitti. bayağı bir kulaklık klavye kırdım şu anki faremi da kırdım en üzüldüğüm şu an kullandığım monitörün kırılması oldu Valorant oynarken yaşandı bu da.

Eski laptopun ekranına defalarca yumruk atıp kırmıştım sonra ekranı falan yaptırmıştık klavyesinin alt kısmına yumruk atmıştım bu defa da mavi ekran vermişti en sonda da içine gazlı içecek döktüm orada da SSD HDD gitti. Bayağı bir kulaklık klavye kırdım şu anki faremi da kırdım en üzüldüğüm şu an kullandığım monitörün kırılması oldu Valorant oynarken yaşandı bu da.

Gerek yoktu be hocam

Ben 2 kere laptop kırmıştım. biri 10 yaşındayken 10 sene önce laptopum şarj etmiyor diye laptopun tuşlarına vura vura kırmıştım. ikincisi 5 sene önce oldu ve yanımda kuzenim vardı. lise 9.sınıfa gidiyordum. o celeron n2820 ve intel hd graphics bay trail kağnı gibi yavaştı. csgo'da 10 fps bile alamazken kuzenim benim laptopumun çok kötü olduğunu söylemişti. sırf 1 csgo kaldırmadığı için ben de laptopun ekranını 2'ye böldüm. 1. vakada laptopum 2.vakadakinden çok çok daha iyiydi. şimdi kullandığım bilgisayar bunlardan kat ve kat daha iyi. artık duygularımı daha iyi bir şekilde kontrol edebildiğim için ve ekipmanlarım da dahil olmak üzere her şeyim daha iyi olduğu için artık öyle şeyler yapmıyorum. şimdi elimde 10 sene önce ve 5 sene önce bilgisayar parçalama anlarıma ait videolar olsaydı ben şu an kıçımla gülerdim😂😂😂

Merhaba, ben YouTube'da HowToBasic, Shawn K gibi PC kıran YouTube kanalları gördüm. Size soruyorum, daha önce hiç sinirden PC veya laptop kırdınız mı?
Bazı sebepler:
  • Oyunu kaybetmek.
  • Tam bir şey başarırken mavi ekran hatası almak.
  • Çok istediğiniz bir dosyayı uzun uğraşlar sonrası bile sahip olamamak.
Pes yüzünden telefona kafa atıp telefonu ikiye yardığım olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı