Kres Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Ben şu aralar GTA V almak istiyorum. Steam'de malum fiyatı yüksek oradan biraz daha uyguna satan bir site var mıdır?
Ben şu aralar GTA V almak istiyorum. Steam'de malum fiyatı yüksek oradan biraz daha uyguna satan bir site var mıdır?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.416 Makaleler 12 Çözümler 59 7 Ekim 2023 #2 Kres dedi: Ben şu aralar GTA V almak istiyorum. Steam'de malum fiyatı yüksek oradan biraz daha uyguna satan bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef internette steam key ve epic games fiyatları hep aynı. Alacaksanız indirimleri bekleyin belki indirime girer.
Kres dedi: Ben şu aralar GTA V almak istiyorum. Steam'de malum fiyatı yüksek oradan biraz daha uyguna satan bir site var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef internette steam key ve epic games fiyatları hep aynı. Alacaksanız indirimleri bekleyin belki indirime girer.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.416 Makaleler 12 Çözümler 59 7 Ekim 2023 #3 Taha E.1907 dedi: Oyunun ücretsiz olduğu zamanlardan kalan birkaç Epic Games hesabım var, yardımcı olabilirim. İletişim adresi bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iyi düşünüyorsunuz ancak forumda 2. El alım satım kısmı dışında satış ile ilgili konuşmak yasak diye biliyorum. Bu yüzden dikkat edin.
Taha E.1907 dedi: Oyunun ücretsiz olduğu zamanlardan kalan birkaç Epic Games hesabım var, yardımcı olabilirim. İletişim adresi bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iyi düşünüyorsunuz ancak forumda 2. El alım satım kısmı dışında satış ile ilgili konuşmak yasak diye biliyorum. Bu yüzden dikkat edin.