Dahili Ekran Kartı İle Oyun Oynayınca PC Yanar mı?

Yasinzx

Hectopat
Benim ekran kartım yandığından servise götürdüm.
Orada anca dahili girişten ekrana ulaşabilirsin, herhangi bir oyun açarsan PC'yi komple yakarsın dedi.
Böyle bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum sizlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakkal amcamız yine döktürmüş anlaşılan. Onboard ekran kartı ile render da alınır, oyun da oynanır.

Çok fazla kullanıcı bu şekilde kullanıyor. Bilgisayarınızın yanma gibi bir durumu yok. Aşırı ısınma olursa bilgisayarınız kendini kapatacaktır.
Sağolun suan kart çıkık onboardla takiliorum bilgim yok.
LOL,CS indirsem açsam öyle bir durum olmaz yani?
Yıl olmuş 2018 şöyle donanım cahillerini dikkate alıp konu açmayın.
Banami dedin anlıyamadım? Boyle bir şey olmadıgıni tahmin ettimde bilgi edinmek istedim Sağol
Çok fazla kullanıcı bu şekilde kullanıyor. Bilgisayarınızın yanma gibi bir durumu yok. Aşırı ısınma olursa bilgisayarınız kendini kapatacaktır.

Banami dedin anlıyamadım? Boyle bir şey olmadıgıni tahmin ettimde bilgi edinmek istedim Sağol

Ben yaklaşık 1 ay onboard kartla oyun oynadım hiçbir problem yaşamazsın merak etme.

Hepinize Teşekkürler. Ekran kartı olana kadar diğer girişten idare etcez artık :) bilgiler için sağolun kart yanmış, adam bana driverini silmişsin diyor bende BIOS'dan format ayarlarını seçtikten sonra yeniden başlattım. Windows da başlıyordu BIOS ayarlarını defaultlayıp kaydedip yeniden başlattım. sonra sinyal gelmemeye başlamıştı format atılması lazım düzelir dedi. Adammı bilmiordu artık yoksa baktı bana bunda enayi parası var bahane edip para kitlemeye çalıştı :) format atmış açılmayınca arıyor kart yanmış diyor güzelce 40 TL alıyor oda biliyordu kesinde bence böyle bir bahane uydurarak para aldı işte olayı özet geçim dedim sağolun tekrardan
Bu arada ekran kartı yanmamış kusura bakmayın ama en gerizekalı adamı bulmuşum getirmişim 2 hafta oyundan mahrum bıraktı beni yordu beni garantisinin olduğu yere kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı