Dandik Gaming PC'ler neden pahalı?

O tamamen alanlarla alakalı. Almadan önce bir araştırsalar, öğrenseler böyle kasaları almazlar. Bu fırsatçıları biz besliyoruz. Kimse almadığı zaman talep olmazsa onun fiyatı öyle bir iner ki hatta bu tip dandik kasaları satmazlar bile. Ama biliyolarki biz bu milleti afedersiniz "kazıklayabiliyoruz" ondan dolayı bu tip kasaları hala piyasa sürüyorlar.
 
Ülkemiz de satış mantığı yüzünden oluyor bu olaylar. Satıcı sadece satmak ve para kazanmak için pazarlıyor ürünü. Senin oyun oynayacağını ya da keyifli vakit geçirmeni düşünmediği için. 1. nesil işlemci olduğunu söylemiyor ama i7 diyor. Beyin yıkama taktikleri.
 
Arkadaşlar tartıştığınız aptalca şeyi anlamadım mesela linkteki bilgisayarın özellikleri altında ayrıntılı bir şekilde yazıyor. 2021 yılında azıcık da ekran kartının ne işe yaradığını bilmeyen işlemcinin ne olduğunu bilmeyen insan da oyun oynamasın bir zahmet. Oynayacaksa da bilen birisinden yardım alsın. Bakın azıcık diyorum en azından araştırma yapabilsin. Alan aptaldır ona bir şey demiyorum ama gelip burada dolandırıcı demeyin adamlar özelliklerini yazmışlar kalitesi bizi ilgilendirmez. Linç etmeye çalışacaksınız ama şunu söyleyeceğim. TurboX bilgisayarların neden kötü olduğunu bilmeyip sadece yorumlardan gördüklerini kopyala yapıştır yapanlar var.
 

Geri
Yukarı