Daniel2 Eklentisi ile Adobe CC için Hızlı Render Alma

EYgt

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğraf & Video Hizmetleri
Merhabalar, bu konuda sizlere Cinegy firmasının Adobe CC için çıkartmış olduğu Daniel2 eklentisini paylaşmak istiyorum.

Bu eklenti ile render alma işlemlerinin hızı oldukça artmış durumda. Program çok çekirdekli CPU veya NVIDIA GeForce ve Quadro serisi ekran kartlarının gücünü kullanarak GPU render özelliğini aktif olarak kullanabiliyor. 4K ve 8K çözünürlüklerinde H.264 ve H.265 (HEVC) kodekleri için 4:2:2 (YUV), RGB (4:4:4), RGBA (4:4:4:4) renk uzayı desteği mevcut. 8, 10, 12, 16 bit derinliğine kadar video işlemeyi mümkün kılıyor. Eklenti hem Premiere Pro hem After Effects ile kullanılabiliyor.

Eklentiyi bu adresten indirebilirsiniz: Daniel2 - world's fastest video codec
İşletim sisteminize uygun olan versiyonu seçerek sizden istenen bilgi formunu doldurun ve e-posta adresinize gelen indirme bağlantısı ile kurulum dosyasını indirin. Aktivasyon için gönderilen seri numarasını girerek eklentiyi kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ortaya çıkan render'dan memnun musunuz? Görüntü kalitesi falan?

Premiere Pro'yu kurumsal firmalara yaptığım işler için kullanıyorum, bu eklenti ile iş akışım oldukça hızlandı kalite olarak ise çekim yaptığım kaynak bitrate oranına göre çıktı alıyorum o da saniyede 45-50mb arası yeterli oluyor, yani kalite sonucu sizin çıktı ayarlarınıza ve yaptığınız işe bağlı değişecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…