Danıştay İstanbul sözleşmesinden çekilmeyi onayladı

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalırsa kadın hakları için değil erkeğin ezilmesi için getirilen bir sistemdi. Umarım nafaka olayı kalkar. Cinayetleri önlemek için çok daha farklı bir sistem kurulması gerekli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalırsa kadın hakları için değil erkeğin ezilmesi için getirilen bir sistemdi. Umarım nafaka olayı kalkar. Cinayetleri önlemek için çok daha farklı bir sistem kurulması gerekli.

Kadın cinayetlerine hayır. İstanbul sözleşmesi öldürür, 6284'ü unut.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşine gelen iyi, işine gelmeyen kötü der. Hiçbir zaman düzgün uygulanmayan bir sözleşme için iyi kötü yapmışlar diyemem ben. Maddelerin çoğu hiçbir zaman uygulanmadı, harekete geçilmedi. Kadın cinayetlerinin faillerinin kaçı tutuklandı? Maddelerdeki koşullardan kaçı sağlandı? Bu sorumda iyi olmuş diyenlere gelsin. Şu sözleşmenin maddelerinden kaçını okudunuz? Tam bu mesajı yazarken adam gelmiş 3. cinsiyetlere hayır diyor. Komik cidden. Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi - Vikikaynak

Yapılması gereken şeyler çok erkek ve kadın için, bu anlaşma ülke ve kültür anlamında işlerin iyiye gitmesini sağlamadı aksine toplumu oluşturan bireyler arasında güvensizlik yaratmak için kullanıldı diye görüyorum.

Gerçekten toplum temeli olan çekirdek ailenin gelişimi için eğitim verilmeli, kültür korunmalı ve yasalar düzenlenmeli. "Yurtta sulh cihanda sulh." sınırlardan daha önemli bir noktayı işaret eder - aileyi.

Not: Kültür korunmalı derken, 3 yılda yapılan oyun güncellemesi değil kültür, günümüzde anlaşılması için psikolojik alt yapıların neleri koruduğunu, desteklediğini, nelere dayandığını görmemiz gerek. Fayda sağlamadığı noktalara gelinmişse yönlendirilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı