Darbeye dayanıklı monitör ne kadar darbeye dayanır?

Kopekler anliyor bence iyi bir egitim i varsa kedilerde anlar sokak kedisini de evde besleme yani.
Hocam köpek anlar zaten kedide anlar ama anlamamazlıktan gelir hain bir hayvandır kendisi kedileri aşağılamak için söylemiyorum kedisi olan biri kedisine yemek vermesin bakalım ne olacak? Kedi kaçacak ama köpeği aç susuz bırakın isterseniz ama sizi terk etmez

Kopekler anliyor bence iyi bir egitim i varsa kedilerde anlar sokak kedisini de evde besleme yani.
hocam sokak kedisi tekir
Hocam köpek anlar zaten kedide anlar ama anlamamazlıktan gelir hain bir hayvandır kendisi kedileri aşağılamak için söylemiyorum kedisi olan biri kedisine yemek vermesin bakalım ne olacak? Kedi kaçacak ama köpeği aç susuz bırakın isterseniz ama sizi terk etmez
gerçekten bu yoruma çok güldüm hocam tamamen karakteri ile alakalı bizim komşunun köpeği depremde kayboldu kaçtı binadan sahibiyle birlikte çıktı küçük bir köpek cinsiydi ismini bilmiyorun bizim tekir sizin deyiminizle sokak kedisi açda kaldı yağmurun altındada kaldı hasta oldu bizde hasta olduk beraber aç kaldık bizle beraber sokakta kaldı sağuktada kaldı arabada yattı yinede bırakıp kaçmadı hatta bir şey daha söylüyeyim begenmediniz sokak kedisi depremden bir saat önce bizi uyandırdı şükür uykuda yakalanmadık ikinci deprem olduğunda biz dışardaydık
Mobilyacıya özel camekanlı masa yaptırabilirsin.
hocam 24 inç korucu aldım biraz büyük geldi ama güzel oldu görüntü bozmadı ve sağlam çizilmiyor ve mavi ışık filitreli galiba çünkü gözümüde yormuyor memnunun yani sadece monitörün ayagını sabitleceğim bide bilgisayar masasını duvara sabitlemeyi düşüyorum yada destek falan atarım köşelerine pek sağlam durmuyor sağlam sallasam dağılacak gibi

zaten artık bütün eşyaları sabitliyorum gardolapları her şeyi sabitledim duvara

Kendi tecrubenize istinaden mi soyluyorsunuz?
Hayvana kelimenin çağrıştırdığı şeyi anlatmadan isterseniz önünde roman okuyun.

3 Farklı kademeden örnek vereceğim. Hepsi aynı yola çıkıyor.

Nöronlar, eğitilirken acıdan kaçarlar. Kendilerini konforlu hissettiren frekans içerisinde kalmak için kötü frekansları ne sağlıyorsa ondan sakınırlar. Örneğin, elini kaynar suya en fazla 1 kere sokabilirsin. Ardından sakınırsın, çünkü acı verici bir deneyimi yaşadın bir kere.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayvanlar, laftan anlamaz. Lafın çağrıştırdığı şeyden anlar. Gidip de hayvan 3 gram fazla mama yedi de halıya döküldü diye 4 patisinden sallandırıp Newton kurallarına istinaden gidip geldikçe burnunu kırın demiyor kimse. Baktınız zarar yapıyor, yaptırtmayacaksınız. İnadına devam ediyorsa da ensesinden tutup gözlerinin içine bakıp kızacaksınız. İlle de devam ediyorsa bir fiske vurun ki canı acısın, anlasın.

İnsanlar da laftan anlamayabilir. Bin nasihat bir musibetten iyidir, ama gerçekte işler öyle midir? Her 100 yılda bir boşuna mı savaş çıkıyor Dünya'da? Birileri savaşı başlatıyor, acılar yaşanıyor ve dersler alınıyor, aradan 100 yıl geçiyor, birileri tekrar savaş başlatıyor.

Hayvana kelimenin çağrıştırdığı şeyi anlatmadan isterseniz önünde roman okuyun.

3 Farklı kademeden örnek vereceğim. Hepsi aynı yola çıkıyor.

Nöronlar, eğitilirken acıdan kaçarlar. Kendilerini konforlu hissettiren frekans içerisinde kalmak için kötü frekansları ne sağlıyorsa ondan sakınırlar. Örneğin, elini kaynar suya en fazla 1 kere sokabilirsin. Ardından sakınırsın, çünkü acı verici bir deneyimi yaşadın bir kere.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayvanlar, laftan anlamaz. Lafın çağrıştırdığı şeyden anlar. Gidip de hayvan 3 gram fazla mama yedi de halıya döküldü diye 4 patisinden sallandırıp Newton kurallarına istinaden gidip geldikçe burnunu kırın demiyor kimse. Baktınız zarar yapıyor, yaptırtmayacaksınız. İnadına devam ediyorsa da ensesinden tutup gözlerinin içine bakıp kızacaksınız. İlle de devam ediyorsa bir fiske vurun ki canı acısın, anlasın.

İnsanlar da laftan anlamayabilir. Bin nasihat bir musibetten iyidir, ama gerçekte işler öyle midir? Her 100 yılda bir boşuna mı savaş çıkıyor Dünya'da? Birileri savaşı başlatıyor, acılar yaşanıyor ve dersler alınıyor, aradan 100 yıl geçiyor, birileri tekrar savaş başlatıyor.

Haklısın dostum

Yeni konular

Geri
Yukarı