Dareu EK75 Pro vs Aula F75

Bunların alayı fason mal zaten. Aula F75'i çok fazla sorun yaşandığını belirten konulara denk geldiğim için sildim listemden. Fakat fotoğraflarda veyahut videolarda herhangi bir kalite farkı gözlemlenemiyor. Neye dayanarak Aula'ya yakın olmadığını düşündünüz merak ettim.
Tabii iki klavyeyi de karşıma alıp canlı olarak incelemedikçe kalitesi hakkında benim yorum yapmam biraz abes olacak.
Videolardan bile kasa kalitesinin pek iyi olmadığı ve Aula kadar tok olmadığı belli oluyor aslında. O kadar klavye vb. ürün değiştiriyorum ki aşağı yukarı kalitesini anlayabiliyorum artık. Kaldı ki bunla alakalı kullanan birkaç kişinin yorumunu görmüştüm daha önce.

Son düzenleme:
@KeyN_N , @Stebph görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler 😇

Konudaki bilgileri dikkate alarak dayanamayıp bir tane de Aula F75 aldım.
Yukarıda hocalarımın verdiği bilgileri doğrulayabilirim.
Gerçekten iki klavye arasında hatrı sayılır kalite farkı varmış, elinize alınca tam olarak hissediyorsunuz.
Tabii ki EK75 Pro modeli de alınmayacak bir model değil diye düşünüyorum TR şartlarında.
Ancak garanti olayını dert edip, sarı siteden almak istenmediği takdirde tercih edilir ve üzmez diye düşünüyorum.
İkisi arasında @steb hocamın da yaptığı gibi aktifte Aula'yı tutacağım kesinlikle.
Aklımda tek bir soru var ve şu an onu araştırıyorum.
Bu klavye yazılımını güncellemeyin deniyor, brick olayı oluyor vs. şeyler duydum. Doğruluğunu henüz teyit edemiyorum.
Bunun gerçeklik payı var mı?
Güncellemeyi yapmalı mıyız?
Hocalarım bu konuda da bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

.

Dosya Ekleri

• sssssss.jpg
    sssssss.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Aklımda tek bir soru var ve şu an onu araştırıyorum.
Bu klavye yazılımını güncellemeyin deniyor, brick olayı oluyor vs. şeyler duydum. Doğruluğunu henüz teyit edemiyorum.
Bunun gerçeklik payı var mı?
Güncellemeyi yapmalı mıyız?
Hocalarım bu konuda da bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Reddit'te birkaç olay gördüm böyle, yazılımı şu an çalışıyorsa bir daha risk alıp güncellemeye gerek yok. Kalsın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı