Dareu EK871GTR alınır mı?

Bende Hepsiburada üzerinden Connectgame satıcısından red switch olan modelini aldım ama kendi sitelerinde daha ucuza satılıyor oradan alabilirsin. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum.

Bende Hepsiburada üzerinden Connectgame satıcısından red switch olan modelini aldım ama kendi sitelerinde daha ucuza satılıyor oradan alabilirsin. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum.
hocam keycapsleri abs mi pbt mi ? videoda pbt yazmışlar site özelliklerinde abs yazıyo...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam keycapsleri ABS mi PBT mi? Videoda PBT yazmışlar site özelliklerinde ABS yazıyor...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Karşılaştırma yapabilecek keycapim yok bu yüzden bilemiyorum ama ABS olduğunu düşünüyorum.

Evet yazıyordu.
Pbt'dir heralde hocam. Burada da anlatmış ama çeviri iyi olmadığı için pek anlamışmıyor. Bilgi için teşekkür ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı