Michal Krizo
Hectopat
Daha fazla
İnternette pek bir kaynak bulamadım. Alınır mı bu fiyata? Kullanan var mı? Herhangi bir sorunu var mı?
hocam keycapsleri abs mi pbt mi ? videoda pbt yazmışlar site özelliklerinde abs yazıyo...Bende Hepsiburada üzerinden Connectgame satıcısından red switch olan modelini aldım ama kendi sitelerinde daha ucuza satılıyor oradan alabilirsin. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum.
Hocam keycapsleri ABS mi PBT mi? Videoda PBT yazmışlar site özelliklerinde ABS yazıyor...
Hocam galiba 871GTR ve 871GTR Trinity olmak üzere iki farklı model var. Size gelen kutunun üzerinde Trinity yazıyor muydu ?Karşılaştırma yapabilecek keycapim yok bu yüzden bilemiyorum ama ABS olduğunu düşünüyorum.
Hocam galiba 871GTR ve 871GTR Trinity olmak üzere iki farklı model var. Size gelen kutunun üzerinde Trinity yazıyor muydu?
Pbt'dir heralde hocam. Burada da anlatmış ama çeviri iyi olmadığı için pek anlamışmıyor. Bilgi için teşekkür ederim.Evet yazıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.