nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:50 #1 Saldırı hızını ründen alıyor diye itemlerden çok almadım. Sizce nasıl?
pabos Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Pro Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz RAM 8 GB Cinsiyet Erkek Dün 18:57 #2 Build gayet güzel, rünlerde iyi.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.683 Çözümler 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #3 nojogen dedi: Eki Görüntüle 2596787 Saldırı hızını ründen alıyor diye itemlerden çok almadım. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 2596790 Genişletmek için tıkla... Belden aşağı yerine kanlı bir şeydi adı o alınabilir ortadaki olan. Vahşi Hydra yerine hızkesen daha iyi olur.
nojogen dedi: Eki Görüntüle 2596787 Saldırı hızını ründen alıyor diye itemlerden çok almadım. Sizce nasıl? Eki Görüntüle 2596790 Genişletmek için tıkla... Belden aşağı yerine kanlı bir şeydi adı o alınabilir ortadaki olan. Vahşi Hydra yerine hızkesen daha iyi olur.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.473 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:01 #4 Keskin sağanak dariye iyi bir rün değil overhaulda yenilmez girmen lazım. İlla bu rünü istiyorsan Hydra'yı çıkar başka bir şey ekle.
Keskin sağanak dariye iyi bir rün değil overhaulda yenilmez girmen lazım. İlla bu rünü istiyorsan Hydra'yı çıkar başka bir şey ekle.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek Dün 19:03 #5 Bu buildle geç oyunda keskin sağanak iş yapmaz. Yenilmez daha iyi arkadaşın dediği gibi. Sadece erken oyunda üstünlük kurarsın. Zırh deşmeli falan troll bir buildle ancak iş yapar. Yine de oynanır ama.
Bu buildle geç oyunda keskin sağanak iş yapmaz. Yenilmez daha iyi arkadaşın dediği gibi. Sadece erken oyunda üstünlük kurarsın. Zırh deşmeli falan troll bir buildle ancak iş yapar. Yine de oynanır ama.
nojogen Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #6 TheMaZi dedi: Belden aşağı yerine kanlı bir şeydi adı o alınabilir ortadaki olan. Vahşi Hydra yerine hızkesen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kan tadı çok işe yaramıyor diye almadım. Darius'un W ve E'si Belden Aşağı rünü ile iyi çalıştığı için onu aldım.
TheMaZi dedi: Belden aşağı yerine kanlı bir şeydi adı o alınabilir ortadaki olan. Vahşi Hydra yerine hızkesen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kan tadı çok işe yaramıyor diye almadım. Darius'un W ve E'si Belden Aşağı rünü ile iyi çalıştığı için onu aldım.