Dark Diamond Pro kasanın hava sirkülasyonu nasıl?

Erenovsky

Hectopat
Daha fazla  
Kasada 3 önde 1 arkada fan var. Üsttede ekstradan 2 tane 12 Cm'lik fan yeri var. Bir de güç kaynağının üstündeki tünel yapısının üstünde de 2 adet fan boşluğu var. Sizce ne yapmaliyim? Yada fan değilde sıvı sogutucu mu takmaliyim? Sizce kasanın genişliği yeterli midir? Son olarak kasanin önü mesh değil fakat dört bir köşede 14 Cm'ye 2 cm boyutunda ızgaralar var. Sizce çok bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz üzerine ekleyip Sharkoon Night Shark gibi kaliteli bir kasa alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Dark önden hava alıcak yeri yok ve içinden gelen fanların iyi olmadığını düşünürsek sıcaklık sorunu oluşabilir.

Kasada 3 önde 1 arkada fan var. Üsttede ekstradan 2 tane 12 Cm'lik fan yeri var. Bir de güç kaynağının üstündeki tünel yapısının üstünde de 2 adet fan boşluğu var. Sizce ne yapmaliyim? Yada fan değilde sıvı sogutucu mu takmaliyim? Sizce kasanın genişliği yeterli midir? Son olarak kasanin önü mesh değil fakat dört bir köşede 14 Cm'ye 2 cm boyutunda ızgaralar var. Sizce çok bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.
Bütçen sanırım 400 TL civarı değil mi? Bu bütçe içerisinde Dark Guardian, Aerocool Aero One Frost, MSI Magforge 100M gibi kasalar mevcut.

Bütçen sanırım 400 TL civarı değil mi? Bu bütçe içerisinde Dark Guardian, Aerocool Aero One Frost, MSI Magforge 100M gibi kasalar mevcut.
Ya aldim artik biraz acile geldi ondan
Biraz üzerine ekleyip Sharkoon Night Shark gibi kaliteli bir kasa alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Dark önden hava alıcak yeri yok ve içinden gelen fanların iyi olmadığını düşünürsek sıcaklık sorunu oluşabilir.
Kasayi sipariş ettim yolda suan biraz acile geldigi icin bunu aldim sanirim ekstra fanlarla isi cozebilirim ne dersin
Fanlar kotumuymus bilmiyordum
Onerebilecegin max 1 tane icin 60 tl lik fa
1 tane icin max 60 tllik rgb (olsa iyi olur )yada düz renkli veya rainbow yada renksiz fan varmi varsa onerirmisiniz?

Son düzenleme:
Paneli çıkarıp sinek tülü takılabilir.

Örnek:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı