K kgntnr Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Elimde belirttiğim kasa mevcut. Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik. 2 adet kendi fanından Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik yani bundan sipariş ettim. Ekran kartımın kendi fanlarını %75 güçte çalıştırıyorum soğuması için. OC yaptım ekran kartına. Eğer toplam fan sayısını 8'e çıkarırsam bir fark olur mu soğumada. Aldığım fanları egzoz fan olarak üste bağlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Elimde belirttiğim kasa mevcut. Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik. 2 adet kendi fanından Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik yani bundan sipariş ettim. Ekran kartımın kendi fanlarını %75 güçte çalıştırıyorum soğuması için. OC yaptım ekran kartına. Eğer toplam fan sayısını 8'e çıkarırsam bir fark olur mu soğumada. Aldığım fanları egzoz fan olarak üste bağlayacağım.
2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 30 Mart 2021 #2 Egzoz fanını çok sıcaklık düşürceğinden emin değilim.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 30 Mart 2021 #3 Evet faydasını görürsün. Ben 2 kasamda da toplam 8 fan kullanıyorum ve faydasını görüyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun.
Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun.
K kgntnr Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 Hava akışı güzel ama ekran kartı biraz içeriyi sıcak tutuyor. Üstten içerideki havayı tahliye etmek için birde alt tarafa almalı mıyım? Yener K. dedi: Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet faydasını görürsün. Ben 2 kasamda da toplam 8 fan kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Düşünceniz için teşekkürler. 237969 dedi: Egzoz fanını çok sıcaklık düşürceğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Egzos ile içerideki sıcak havayı çıkarmak için alıyorum. Eğer alta 2 adet daha alırsam soğutma için bir etkisi olur mu demek istediğim.
Hava akışı güzel ama ekran kartı biraz içeriyi sıcak tutuyor. Üstten içerideki havayı tahliye etmek için birde alt tarafa almalı mıyım? Yener K. dedi: Hocam, zaten hava akışı güzel bir kasa. İsterseniz tepe fanı da takabilirsiniz. Tavsiye ettiğim arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet faydasını görürsün. Ben 2 kasamda da toplam 8 fan kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Düşünceniz için teşekkürler. 237969 dedi: Egzoz fanını çok sıcaklık düşürceğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Egzos ile içerideki sıcak havayı çıkarmak için alıyorum. Eğer alta 2 adet daha alırsam soğutma için bir etkisi olur mu demek istediğim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Gerek olmaz hocam. Ekran kartı fanları üzerindeki sıcağı atıyor. Altta fan olduğunu düşünüyorum, biri atarken diğeri iter.
Gerek olmaz hocam. Ekran kartı fanları üzerindeki sıcağı atıyor. Altta fan olduğunu düşünüyorum, biri atarken diğeri iter.
K kgntnr Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 Yener K. dedi: Gerek olmaz hocam. Ekran kartı fanları üzerindeki sıcağı atıyor. Altta fan olduğunu düşünüyorum, biri atarken diğeri iter. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi pek anlayamadım.
Yener K. dedi: Gerek olmaz hocam. Ekran kartı fanları üzerindeki sıcağı atıyor. Altta fan olduğunu düşünüyorum, biri atarken diğeri iter. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi pek anlayamadım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #8 Alta fan takmaya gerek yok hocam. Tepe fanı ekleyin yeterli olacaktır.
K kgntnr Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #9 Yener K. dedi: Alta fan takmaya gerek yok hocam. Tepe fanı ekleyin yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.
Yener K. dedi: Alta fan takmaya gerek yok hocam. Tepe fanı ekleyin yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.911 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 18 Mayıs 2025 #10 @kgntnr Hocam ekledin mi fark oluştu mu? Bende de aynı kasa var. Üste eklemek istiyorum.