Elektronik Dark easylink siyah ARGB 3x12cm fan kiti 648 TL + kargo

Makaleler
3
Yer
Çanakkale
Ürünü daha önceden satın almıştım. Corsair Spec Delta'nın fanlarından bunlara geçtim, ses ve performans konusunda memnunum. Muhtemelen pek satamadıklarından fiyatı gayet uygundu, bu sefer iyice dibi görmüş. Kargo ücretiyle beraber tahminimce 760-780 TL'ye gelecektir. Kutu içerisinden ek bir bağlama kablosu çıkıyor, iki kit alarak birbirine bağlayabilir veya teklisinden alarak 3+1 yapabilirsiniz.

Dark EasyLink Siyah ARGB 3x12cm Fan Kiti (DKCKARGB06) | Teknobiyotik

Ürünü daha önceden satın almıştım. Corsair Spec Delta'nın fanlarından bunlara geçtim, ses ve performans konusunda memnunum. Muhtemelen pek satamadıklarından fiyatı gayet uygundu, bu sefer iyice dibi görmüş. Kargo ücretiyle beraber tahminimce 760-780 TL'ye gelecektir. Kutu içerisinden ek bir bağlama kablosu çıkıyor, iki kit alarak birbirine bağlayabilir veya teklisinden alarak 3+1 yapabilirsiniz.

Dark EasyLink Siyah ARGB 3x12cm Fan Kiti (DKCKARGB06) | Teknobiyotik
İhtiyacım olsaydı alırdım. Güzel fiyatmış. Hava hareket ettirme kapasitesi de 61 CFM, iyi değer.

2 paket aldık arkadaşa, Corsair 3000D'ye cok şık oldu.
Kablolama konusunda çok iyi, ama yanında gelen kablolar inanılmaz işlevsiz.
Ne RGB'yi kontrol edebildik ne de hız ayarı.

5 pinli bir fan kablosu yollamışlar, bilen anlayan varsa aydinlatsin.

2 paket aldık arkadaşa, Corsair 3000D'ye cok şık oldu.
Kablolama konusunda çok iyi, ama yanında gelen kablolar inanılmaz işlevsiz.
Ne RGB'yi kontrol edebildik ne de hız ayarı.

5 pinli bir fan kablosu yollamışlar, bilen anlayan varsa aydinlatsin.

Hız ayarını BIOS üzerinden yapabilirsiniz. Anakartta ARGB Header yoksa ledleri SATA dönüştürücüyle takmanız lazım, o şekilde sabit renk geçişi yapıyor.

5 pin kablo temas etmeyen fanları birbirine bağlamak için. İki kiti birleştirip tek slota bağlayabilirsiniz bu şekilde.

Hız ayarını BIOS üzerinden yapabilirsiniz. Anakartta ARGB header yoksa LED'leri SATA dönüştürücüyle takmanız lazım, o şekilde sabit renk geçişi yapıyor.

5 pin kablo temas etmeyen fanları birbirine bağlamak için. İki kiti birleştirip tek slota bağlayabilirsiniz bu şekilde.

Anakartta hem ARGB hem de RGB portu var, maalesef kontrol etmeyi bırakın anakarta takınca LED'ler çalışmıyor. Bende dediğiniz gibi SATA'dan bağlantı yaptim.

2+1 olarak deneyeceğim amazon üzerinden satın aldım teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı