Dark Evo Stick PC Açılışta BIOS'a Atma Sorunu

Hmzy

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2015
Mesajlar
441
DarkEVO Stick Atom X5-Z8300 2GB DDR3 32GB W10 Mini PC - XSW150 adlı ürüne Linux kurmayı denedim. Bütün yolları denedim. Bolt menü olmadığı için ben de CMD üzerinden hard diski sıfırladım. Şu an da hiç bir şekilde Windows açılmıyor. BIOS'a girip format için hazırladığım belleği en ön sıraya alıyorum yine de ise yaramıyor. PC açıldığı gibi BIOS ekranına atıyor ne yapmam lazım? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Arkadaşlar bu sisteme Windows dışında hiç bir şey yüklenmiyormuş. Servisle görüştüm. Beni yanlış yönlendirenlere teşekkür ederim.

Güncel. BIOS menüsünde HDD görünmüyor. Format vs hiç bir şey yapılmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini yaptım olmadı. Sanırım garantiye vermek gerekiyor. BIOS menüsü çok kısıtlı hiç bir şey yapılmıyor. Değil Linux, Windows bile kuramıyorum şu anda.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı