Swndlrr Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 RAM 16GB DDR4 3666MHZ Ekran kartı Sparkle Arc A750 Anakart Asus Prime H610 İşlemci i3 12100F https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-w247w-dkccw247w-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,827296643.html Beyaz kasa alacağım için sıvı soğutmanın beyaz olması önemli başka önerdiğiniz sıvı soğutma varsa atabilirsiniz bütçem en fazla 2500TL.
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-w247w-dkccw247w-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,827296643.html Beyaz kasa alacağım için sıvı soğutmanın beyaz olması önemli başka önerdiğiniz sıvı soğutma varsa atabilirsiniz bütçem en fazla 2500TL.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Beyaz kule tipi fan ister misiniz ? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
Beyaz kule tipi fan ister misiniz ? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.535 Çözümler 15 3 Aralık 2024 #3 Temuda 650 TL bunlar, çinden getirip kendi logolarını basıyorlar aynı modele. Alınmaz, kalitesiz.
Swndlrr Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 Ayturan dedi: Beyaz kule tipi fan ister misiniz? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu çok güzelmiş teşekkürler bunu alacağım. Ayturan dedi: Beyaz kule tipi fan ister misiniz? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim de bu AMD uyumlu benim işlemcim Intel.
Ayturan dedi: Beyaz kule tipi fan ister misiniz? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu çok güzelmiş teşekkürler bunu alacağım. Ayturan dedi: Beyaz kule tipi fan ister misiniz? Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Sonradan fark ettim de bu AMD uyumlu benim işlemcim Intel.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 Swndlrr dedi: Bu çok güzelmiş teşekkürler bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım sıvı soğutma istiyorum daha iyidir cart curt demedin. Ne güzel. Soketine uyumlu.
Swndlrr dedi: Bu çok güzelmiş teşekkürler bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım sıvı soğutma istiyorum daha iyidir cart curt demedin. Ne güzel. Soketine uyumlu.
Swndlrr Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 Ayturan dedi: Şaşırdım sıvı soğutma istiyorum daha iyidir cart curt demedin. Ne güzel. Soketine uyumlu. Genişletmek için tıkla... Intel yazısını simdi gördüm tamamdır.
Ayturan dedi: Şaşırdım sıvı soğutma istiyorum daha iyidir cart curt demedin. Ne güzel. Soketine uyumlu. Genişletmek için tıkla... Intel yazısını simdi gördüm tamamdır.