Dark Freezer X90 alınır mı?

Sefkan

Hectopat
Daha fazla  
i7-860 işlemcim var 95 Watt TDP'si var. Overclock yapmayı düşünmüyorum.
Dark Freezer X90 almayı düşünüyorum onunda TDP 95 Watt. Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Bütçe 120 TL.
Not: ATX kasam maksimum 145mm CPU fanı destekliyor.

Ben Xeon E5450 işlemcim ile beraber 3 senedir kullanıyorum tam yükte işlemciyi çalıştırdığımda biraz ses yapıyor ama normal kullanımda ses hiç rahatsız etmez. 3 sene önce işlemcim boşta 55-60 seviyelerinde takılıyordu şimdi ise boşta 45-53 arası dolanıyor. Tam yükte eskiden 90 küsürleri gördüğüm oldu stok fan ile ama şimdi Max 85 dereceyi görüyorum. Tabi benim işlemcim sizinkinden biraz daha eski bu yüzden bu kadar yüksek değerler görüyor olabilirim. Kasam da küçük olduğu için de ısınıyor olabilir ama kesinlikle verdiğiniz paranın hakkını veriyor.

Q6600 işlemci ile de kullandım bi sıkıntı çıkmadı (105W TDP)
Benim kasam mATX olmasına rağmen gayet sığıyor.

Ben Xeon E5450 işlemcim ile beraber 3 senedir kullanıyorum tam yükte işlemciyi çalıştırdığımda biraz ses yapıyor ama normal kullanımda ses hiç rahatsız etmez. 3 sene önce işlemcim boşta 55-60 seviyelerinde takılıyordu şimdi ise boşta 45-53 arası dolanıyor. Tam yükte eskiden 90 küsürleri gördüğüm oldu stok fan ile ama şimdi Max 85 dereceyi görüyorum. Tabi benim işlemcim sizinkinden biraz daha eski bu yüzden bu kadar yüksek değerler görüyor olabilirim. Kasam da küçük olduğu için de ısınıyor olabilir ama kesinlikle verdiğiniz paranın hakkını veriyor.

Q6600 işlemci ile de kullandım bir sıkıntı çıkmadı (105W TDP)

Güzel benim kasmda ATX olduğu için merak ediyordum. Çünkü X120 almayı düşündüm ama uzunluğundan dolayı X90 tercih ettim.

Q6600 işlemci ile de kullandım bir sıkıntı çıkmadı (105W TDP)

Peki montajının zorluk seviyesi nasıl yani anakartı çıkarmadan takılır mı?

Son düzenleme:
X90 4 aydır kullanıyorum ilk önce i3-550 işlemcide deneyimledim daha sonra ise yeni kasa topladım ve Ryzen 5 2600 de kullanıyorum tam yükte bir miktar fan sesi var fakat Ryzen Prime testinde 77'yi geçmedi Intel 81 dereceyi boşta iken Intel 31 derecelere kadar düşüyordu Ryzen bir tık daha sıcak 39 civarı çalışıyor montajı gayet rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı