Dark Guardian Pro fanlar ve RGB çalışmıyor

Longisland44

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kasayı topladım tüm kabloları bağladım, Windows 10 bile kurdum ama fanlar nedense çalışmıyor, sorun nedir yardımcı olabilecek var mı?
Anakart MSI Gaming Plus Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videonun sonunda en altta görünen ve RGB kontrolcüsünün data bölümünden gelen o 3 parçalı kabloyu anakartınızın RGB kontrolcüsüne takacaksınız, anakartınızda RGB kontrolü sağlayabileceğiniz bir çıkış yoksa fan kablosuyla aynı olan o çıkışı anakartınızın SYS_FAN kısmına takmalısınız. SYS_FAN kısmına takarsanız renkleri anakart ile kontrol edemezsiniz, yalnızca kontrolcünün kumandasıyla değiştirebilirsiniz ve kabloları takarken ters takmayın çünkü kontrolcü yanıyor, aynı kontrolcünün kablolarını yanlış takarak ben yaktım oradan biliyorum 😁.

Arkadaki bağlantıların videosunu atar mısınız göstererek.

Anakart dakimi arka taraf dakiler mi?

Hocam videonun sonunda en altta görünen ve RGB kontrolcüsünün data bölümünden gelen o 3 parçalı kabloyu anakartınızın RGB kontrolcüsüne takacaksınız, anakartınızda RGB kontrolü sağlayabileceğiniz bir çıkış yoksa fan kablosuyla aynı olan o çıkışı anakartınızın SYS_FAN kısmına takmalısınız. SYS_FAN kısmına takarsanız renkleri anakart ile kontrol edemezsiniz, yalnızca kontrolcünün kumandasıyla değiştirebilirsiniz ve kabloları takarken ters takmayın çünkü kontrolcü yanıyor, aynı kontrolcünün kablolarını yanlış takarak ben yaktım oradan biliyorum 😁.

SYS fan 2 kısmına taktım ama hala çalışmıyor ne sorun var anlamıyorum.

3 parçalı kablonun tek parçasını SYS_FAN2 kısmına taktım ama olmadı doğru değil mi yaptığım işlem, yaktım mı acaba nerede anlarım yandığını.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı