Dark Guardian Pro kumandası ara ara çalışmıyor

eco1999

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem yeni toplandı ama kumanda her zaman çalışmıyor. Ne yapabilirim acaba? Bugün sokağa çıkma yasağı olduğundan kimseye ulaşamadım.
Bu arada kumanda pilini değiştirdim. Kumanda çalışıyor büyük ihtimal ama sorunu anlamadım.

Son düzenleme:
Alıcısının nerede olduğu önemli, kumanda ile arasındaki bağlantı kesiliyordur bazı yerlerde.

Hocam aşağıdaki videonun 1:36 saniyesinde adam yan kapakta özellikle bir yere uzatarak tutuyor deneyin orayı isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu zımbırtı:

Gördüm onlarıda, yok usta her yere tuttum kapağıda açtım arka hala tık yok. Sinerjiden toplatım, test ettirdik bir de. Bakalım sinerji ne diyecek olmadı.

Gördüm onlarıda, yok usta her yere tuttum kapağıda açtım arka hala tık yok. Sinerjiden toplatım, test ettirdik bir de. Bakalım sinerji ne diyecek olmadı.
Kumanda ve fan kontrolcüsünün değişimini yaparlar bir sıkıntı varsa, umarım çözülür.

Kumanda ve fan kontrolcüsünün değişimini yaparlar bir sıkıntı varsa, umarım çözülür.
Eyvallah, bakalım nolucak ya. Özellikle sıkıntı çıkmasın diye kurulum ve teste para verdik. Yine çıktı. Delirmemek elde değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…