Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
Kasamı değiştirmek istiyorum. Hava akışının yetersiz gelmesi en büyük sebep. Önceki sistemle beraber tahminen 7-8 yıl önce almıştım. Ama maalesef yeni topladığım sistemle beraber ısınma yaşıyorum. Önceki sistemde ön tarafa 2 tane olarak takılabiliyordu ama yeni ve güçlü bir fan alınca ön mesh bölümü ile kasa arasına sığmadı, sadece 1 adet takabildim. Şu an önde 1 adet 12 CM giriş, yanda 2 adet çıkış ( alt ve üst olarak vardı ama üstekini anakartım ısınınca içeriye verdim. Alttakini içeriye vermem lazım ama ekran kartım o zaman ısınıyor. ) Ve arkada 1 adet 8 CM kötü bir çıkış fanı var. Hava akışı berbat durumda ama idare ediyor.
Sonuç olarak sistemime göre bana lazım olan ve içimi rahat ettirecek olan mesh ön panelli ve uygun bir kasa bakıyorum. Ayrıca fan kontrol ünitesi olması avantaj. Sac kalınlığı çok tartışılan bir konu bu tür kasalarda ama üzerine oturmayacağım kenarda duracak sadece. Sizce nasıl kasa?