heaveNNN Megapat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #1 Dark N10 kasam var. Açma tuşundaki mavi ışık gece bilgisayara bakarken beni rahatsız ediyor. Ben bu ışığı nasıl söndürebilirim ?
Dark N10 kasam var. Açma tuşundaki mavi ışık gece bilgisayara bakarken beni rahatsız ediyor. Ben bu ışığı nasıl söndürebilirim ?
Ozy Bird Hectopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #2 Mavi ledli kasa mı?
heaveNNN Megapat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #3 Ozy Bird dedi: Mavi ledli kasa mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app
Ozy Bird dedi: Mavi ledli kasa mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app
Ozy Bird Hectopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #4 heaveNNN dedi: Evet. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app[/QUOTE Yan taraf full akrilik olan modelse onun anakart bios ayarlarından yapabilen bir arkadaş vardı forumda yorumlarda okumuştum. Ayrıca kasadan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla...
heaveNNN dedi: Evet. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app[/QUOTE Yan taraf full akrilik olan modelse onun anakart bios ayarlarından yapabilen bir arkadaş vardı forumda yorumlarda okumuştum. Ayrıca kasadan memnun musunuz? Genişletmek için tıkla...
heaveNNN Megapat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #5 Ben fanları anakarta bağlamadım da ben zaten fanları değil , power tuşunun içindeki mavi ışığın sönmesini istiyorum. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app
Ben fanları anakarta bağlamadım da ben zaten fanları değil , power tuşunun içindeki mavi ışığın sönmesini istiyorum. Sent from my SM-J500F using Technopat mobile app