Dark N10 Pro kasa iyi midir?

mesh kasa olduğu için çoğu kasadan daha güzel full temper camlı veya plastik kasadan iyidir

bende var fena değil üstünde fan kontrolcü var ben egzoz fanı kullanıyorum oyun oynamazken. amd stok soğutucu kullandığım için internette falan gezerken işlemci 50-60 arası oyunda 70-80 arasını buluyor ama ekran kartım rog strix yani daha az ısı yapıyor kasada. daha kötü soğutmalı bir ekran kartı ile daha yüksek işlemci sıcaklıkları görülebilir.. ama bence normal yani voltaj ayarı falan yapmayınca sıcaklıklar bu şekilde.

Kargo fiyatı.
  • Yurtiçi kargo.
    56, 33 ₺
  • Aras Kargo.
    73, 78 ₺
  • Depodan teslim almak istiyorum.
    20, 10 ₺

Kargo fiyatı.
  • Yurtiçi kargo.
    56, 33 ₺
  • Aras Kargo.
    73, 78 ₺
    20, 10 ₺

Yuh çektim resmen. Neredeyse bedava kargolu ürünü olmayan bir sitede 15 lira ödemiştim kasanın kargosuna. Depodan teslim alınca ne diye ücret kilitliyorlar hala?

Kargo parası fazlaymış bedava yollayacakları halde 30 TL kargo parası alıyorlar bir de hadi en fazla 10 TL olsun. Ama şunu söylemek lazım Dark N10 Pro alacağıma, Aerocool Ore Saturn alırdım daha yeni ve daha iyi bir kasa 4 tane fan mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo fiyatı.
  • Yurtiçi kargo.
    56, 33 ₺
  • Aras Kargo.
    73, 78 ₺
    20, 10 ₺
Altın ambalajla gönderiyorlar sanırım veya ürünün ücretini kargo diye alıyorlar. Corsair Delta Spec RGB kasayı RX 590 gibi ağır bileşenlerle almama rağmen koskoca UPS kargoya 7.90 TL verdim. Teknobiyotik neden anlaşmalı kargo falan yollamıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…