Sharkoon TG5 Beyaz Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sharkoon Tg5-green Cam Pencereli 4xyeşil Led Fanlı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon Tg5-green Cam Pencereli 4xyeşil Led Fanlı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Marka kalitesi olarak ve ürün farkı ortada diye düşünüyorum. İnceleme yok derken anlamadım nasıl yok? Türkiyede alıp inceleyen olmadığı zaman incelenmiş ürün sayılmıyor mu? Eğer yabancı kanallardan çeviri yok diyorsanız altyazıyı açıp otomatik çeviriden Türkçe yapıp kısmen anlatılanları anlayabilirsiniz.
Sharkoon'un ön panelde üç fanla birlikte kenarında ızgaralı dar dikey bir kesim mevcut. Dark'ta iki fan var fakat önleri direkt olarak açık ızgaralı. Diğer ürünlerini önermiyorum fakat Dark, kasa konusunda fiyat-performans ürünleri yapıyor genelde.