Dark N5 Kasa ve Corsair VS 650W PSU uyumu

mrtconcon

Kilopat
Daha fazla  
Corsair VS 650W 80+ PSU'ya sahibim. Dark N5 kasa almayı düşünüyorum ama sizce kasayla PSU uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir hesaptan bahsediyorsunuz, tam olarak anlatabilir misiniz?
PSU bölmesinin genişliği ve enine olarak uzunluğuna dikkat etmek gerekebilir ama denildiği gibi hemen hemen hepsi birbiri ile uyumlu 1% şans ile uyumsuz olabilir şansınız varsa canlı desteğe falan sorun isterseniz.

Canlı destek de kasanın ve ATX olup olmadığına bakıp uyumludur diyecek, High Power 600W güç kaynağımın yerine Sharkoon 750W güç kaynağı aldım bakmadım bile hiç bir detayına. Çok istisnai bir durumdur o, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Canlı destek de kasanın ve ATX olup olmadığına bakıp uyumludur diyecek, High Power 600W güç kaynağımın yerine Sharkoon 750W güç kaynağı aldım bakmadım bile hiç bir detayına. Çok istisnai bir durumdur o, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Peki High Power'dan memnun muydunuz? Şahsen ben aslında VS650w yerine değiştirmeyi düşünüyorum. High power daha iyi diyorlar?

Her hangi bir sıkıntım yoktu, bir ara coil whine tarzi bir ses duydum sonra kesildi. Kasanın toplamında bir uğuldama sesi vardı güç kaynağıdır daha sessiz bir şeyler alayım hemde W değerini yükseltirim dedim ama ses de bir fark olmadı.
HPG-600BR-H12S

Her hangi bir sıkıntım yoktu, bir ara coil whine tarzi bir ses duydum sonra kesildi. Kasanın toplamında bir uğuldama sesi vardı güç kaynağıdır daha sessiz bir şeyler alayım hemde W değerini yükseltirim dedim ama ses de bir fark olmadı.
HPG-600BR-H12S
VS650'de de kronik sıkıntı var diyorlar, High Powerla ilgili şikayet duymadım ama, ben de şahsen +85 plus düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı