Sandayu Oda
Centipat
Daha fazla
SSD hangisi.
Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Toplam: 596.22.
Bütçenizi aşıyor ama aşmadan güzel bir şey mümkün değil maalesef.
O söylediğiniz kasadaki Aerocool PSU kalsın, kasayı aşağıdaki ile değiştirin:
Dark N10 Pro 3x12cm Mavi Fanlı, Fan Kontrolcülü, Cam Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHN10PRO) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark N10 PRO 2xUSB3.0, 2xUSB2.0, 5x12cm Multi LED Fanlı, Geliştirilmiş Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni!) Türkiye'nin En Çok Sevilen Kasası Dark N10, Yepyeni Özellikleri ile Artık Daha Profesyonel! Profesyoneller Için; DARK N10 PRO! Dark N10 PRO klasik ve çok beğenilen sade dış görünümü...www.teknobiyotik.com
Süper olmuş hocam.Aercool VX değilde.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı (3 adet)
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Süper olmuş hocam.
Az önce attığım kasada fan yokmuş, pardon.
Evet hocam şimdi fark ettim.Kasa nereden hava alıcak?
Bu attığın kasaya fsp 500w 80+ uyar mı?Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Toplam: 596.22
Bütçenizi aşıyor ama aşmadan güzel bir şey mümkün değil maalesef.
Uyar ama FSP'nin belli PSU'larında fan tıngırdama sorunu varmış diye duydum. Önermiyorum.Bu attığın kasaya fsp 500w 80+ uyar mı?
Herkes bunu öneriyordu bana piyasadaki en iyi f/p psu falan diyolardıUyar ama FSP'nin belli PSU'larında fan tıngırdama sorunu varmış diye duydum. Önermiyorum.
Kasanın kargosu 50 TL ama.Aercool VX değilde.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Akasa Classic 12cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (AK-DFS122512L) Fiyatı (3 adet)
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
Oof. Kötü olmuş. Olsun.Kasanın kargosu 50 TL ama.