U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 767 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #1 Temizlik ve termal macun değişimi için kasamı söktüm fakat işlemci soğutucusunu nasıl sökeceğimi bilmiyorum. Görseli bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2023
Temizlik ve termal macun değişimi için kasamı söktüm fakat işlemci soğutucusunu nasıl sökeceğimi bilmiyorum. Görseli bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 İlk baş telleri gerdirip fanları sökebilirsiniz ki vida yuvaları görünür hale gelsin sonrasında vidaları söküp blokları alacaksınız.
İlk baş telleri gerdirip fanları sökebilirsiniz ki vida yuvaları görünür hale gelsin sonrasında vidaları söküp blokları alacaksınız.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.633 Çözümler 24 8 Nisan 2023 #3 Fanların tellerini çıkartınız, vidaları sökünüz ve hafifçe çekerek çıkartınız. Yalnız arka plakaya dikkat ediniz.
Fanların tellerini çıkartınız, vidaları sökünüz ve hafifçe çekerek çıkartınız. Yalnız arka plakaya dikkat ediniz.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 767 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #4 Berkay4154 dedi: Fanların tellerini çıkartınız, vidaları sökünüz ve hafifçe çekerek çıkartınız. Yalnız arka plakaya dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... cante12 dedi: İlk baş telleri gerdirip fanları sökebilirsiniz ki vida yuvaları görünür hale gelsin sonrasında vidaları söküp blokları alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam vidadan kastınız bu siyahlarsa nasıl sökeceğim bunları? Dosya Ekleri IMG_5081.jpeg 194 KB · Görüntüleme: 63
Berkay4154 dedi: Fanların tellerini çıkartınız, vidaları sökünüz ve hafifçe çekerek çıkartınız. Yalnız arka plakaya dikkat ediniz. Genişletmek için tıkla... cante12 dedi: İlk baş telleri gerdirip fanları sökebilirsiniz ki vida yuvaları görünür hale gelsin sonrasında vidaları söküp blokları alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam vidadan kastınız bu siyahlarsa nasıl sökeceğim bunları?
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.633 Çözümler 24 8 Nisan 2023 #5 ucserin dedi: Hocam vidadan kastınız bu siyahlarsa nasıl sökeceğim bunları? Genişletmek için tıkla... Bu klipsli soğutucu sanırım. Eğer öyleyse tırnağı çıkarmanız kafi. Hangi model bu?
ucserin dedi: Hocam vidadan kastınız bu siyahlarsa nasıl sökeceğim bunları? Genişletmek için tıkla... Bu klipsli soğutucu sanırım. Eğer öyleyse tırnağı çıkarmanız kafi. Hangi model bu?
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 767 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #6 Berkay4154 dedi: Bu klipsli soğutucu sanırım. Eğer öyleyse tırnağı çıkarmanız kafi. Hangi model bu? Genişletmek için tıkla... Dark freezer x94rd.
Berkay4154 dedi: Bu klipsli soğutucu sanırım. Eğer öyleyse tırnağı çıkarmanız kafi. Hangi model bu? Genişletmek için tıkla... Dark freezer x94rd.