Ben fire keepin sonundaki DLC'ye girdim. Her şey çok güzel gidiyordu ki fume Knight adlı arkadaşa gelene kadar. Gittim girdim bossa. Biraz dayandıktan sonra öldüm ve dedmki tamam ya bunu da vendricki kestiğim gibi taktiğini bulur 3,4 turda öldürürüm dedim. Yok olmuyor. 1 Phantom'la giriyorum oluyorum. 2 Phantom'la giriyorum oluyorum. Tek başıma giriyorum oluyorum. Tek girdiğimde daha fazla hasar vuruyorum. 2. faza geçince ölüyorum. Diğerindede fume Knight NPC'leri öldürüyor. Hem daha az vuruyorum bu yizdende 2. fazda tekrardan ölüyorum. Saldırılarındada kaçınamıyorum. Bak üleri vuruyor ileri vuruyor alana vuruyor saldırısı tamamen bitmiş gibi gözüküyor estusu elime alır almaz saldırısını bitirmediği için bir alan daha vuruyor ölüyorum. Yere kılıcı sokuyor ateş topları hadi ondan bazen kaçabiliyorum. Ama yahu o kılıcı alevde iken döndürünce sadece 1 kere kaçabildim lan 1 kere geç toll atıyorum olmuyor. Erken roll atıyorum olmuyor. Tuturmaya çalısıyorum olmuyor. Bossun saldırıları bitmiş gibi gözüktükden saniye sonra. Bitmediğini anlıyorum. O anda zaten kılıcını çektiği an. Herhalde levelim az diyorum ama 277 levelim var o kadar azda değil o kadar last giant kestik. Ve saldırılarının ne zaman işleyeceğini tahmin etmek imkansız gibi. Kılıcını döndürüyor diyorum bu hızlı isabet eder basıyorum rolu saldırı geç geldiği için roll bitikten sonra karakter ayağa kalktığı anda vuruyor. Stamina bitince zaten acımıyor çatır çutur comboluyor. 2 murakomo ile Power stance yapıyorum bu sefer staminadan naneyi yiyorum. Havel shildla giriyorum bu sefer de yine stamina gidiyor bir de tam korumuyor. En son ben sanırım oyunun burasında kaldım ya bu bossu hayatta kesemicem gibi dediğimi. Bir tek vendrickte hatırlıyordum. Onu geçtim. Ama bunu gerçekten kolay kolay geçeceğimi düşünemiyorum. Büyülerle hiç olmuyor zaten büyüyü yapana kadar 10 kere öldürüyor. Youtubda izliyorum adamlar çatur çutur dodge yaparak geçiyor bossu ben de gaza gelıyorum giriyorum kılıcı anıma yiyip bonfirea geri dönüyom. Brightbug kullanıyorum. Dark weapon kullanıyorum. Ama o ateşleri yiyorum. Etrafındaki 4 tane nadalia mıdır nedir onları da öldürdüm. Bana oyunu yalayıp yutmuş değil de enazından fume Knight'ı geçmemde yardım edecek bir oyuncu yardım edebilir mi? Ya da enazından taktik bir şey verinde öyle deneyeyim. Bir de DLC'nin en zor bossu fune Knight değil sir alonne diyorlar. Ben daha bunu geçemiom. Bunu geçersem herhalde sir alonne bir iki iş günü içerisinde yenerim. Oyundaki başarımları fulluyorum onun içinde outcast bğyğsü lazım. Onun içinde sır alonne ve fume Knight'ı kesmem lazım. Ya summon sign bırakıp yardımına gelin ya da taktik verin…