Dark Souls 3 Deluxe Edition & Dark Souls Remastered vs Warhammer 40,000: Space Marine 2

AliKilicc

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce hangisi alınmalı?

1728490332496.png

1728490359703.png

Hocam DS1 hem mekanik olarak hem de grafik olarak çok kütük hissettiriyor artık, oynayabileceğinizden şüpheliyim ancak DS3'ün temizinden bir 100 saati var. Bu karşılaştırmayı DS3 vs Warhammer olarak yapmanızı tavsiye ediyorum. En çok hangisini oynamak istiyorsanız onu almalısınız.

Bu karşılaştırmayı DS3 vs Warhammer olarak yapmanızı tavsiye ediyorum. En çok hangisini oynamak istiyorsanız onu almalısınız.
Yok hocam her ikisi de kimine göre çok güzel oyunlar. 1. oyun da eski fakat kötü olduğunu sanmam. O yüzden 1. seçenek DS 1 ve 3 Deluxe ikilisi kalmaya devam edebilir.

Yok hocam her ikisi de kimine göre çok güzel oyunlar. 1. oyun da eski fakat kötü olduğunu sanmam. O yüzden 1. seçenek DS 1 ve 3 Deluxe ikilisi kalmaya devam edebilir.
DS1 tabiki sevenler var ancak ben bir kaç sefer denedim ve alışamadım. Bu sebeple deneyimimi paylaştım. Oyunun kötü olduğunu hiç söylemedim ki zaten.
Hocam sorunuzu değiştirin anlamında söylememiştim bu yorumumu da. DS ve Warhammer farklı türde oyunlar. Kendiniz karar sürecinde DS3 ve Warhammer olarak düşünürseniz aslında karar vermeniz çok kolay olur anlamında söylemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı