Dark Souls 3 nasıl oynanmalı?

Zevk alarak oynanmalı.
14779785.jpg
 
Biraz karmaşık bir oyun. Spoiler sevmiyorsan haritayı karış karış gezeceksin ve her düz duvara tırmanacaksın :D açılıveriyor bir anda.
 
İtem yerlerine bakarak değil de, önce hangi mekanlar bitirilmeli, nereye nerden gidiliyor, nerde güzel soul farm yapılır sorularının yanıtlarını bularak oynayabilirsin. Kesinlikle her mekana, yan bosslara falan girmeye çalış.
 
Karakter buildlarına, başlangıç rehberlerine bakabilirsin fakat item yerlerine baka baka oyundan keyif alamazsın bir türlü. İlk oynamanda sal gitsin kafana göre oyna. Daha sonraki oynayışlarda %100 bitirişe odaklanırsın.
klavyeyi falan parçalamayın.
Klayve mouse ile oynamayın.
 
Biraz emek, zaman isteyen bir oyun. Bitirmeye odaklı oynarsan bence zevk almazsın. Etrafı keşfet, lore'u öğren, oyuna biraz zaman ver.
 
Yardım veya rehber okuma işini 2. oynayışa bırak. İlkinde kesinlikle çile çekerek ve bilmeden oyna. Tadı öyle çıkıyor ciddiyim.
 
İlk 3 saat şövalye olarak oynadım ve biraz sıkıcı geldi. Daha sonra büyücü olarak devam edince şövalyeye kıyasla daha çok keyifli ve rahat hissettirdi. Mesela ilk boss "phase 2" aşamasında 2 kere ölmüştüm. İlk boss ve diğer öldüğüm yan bossları tek seferde geçtim bu sefer. Pek kendini sevdirmedi oyun ama rahat gidiyor şimdilik büyücü ile. Yavaş yavaş bitirmeye odaklanırım oyunu.
 

Geri
Yukarı