ArdaGCM Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Çözümler 2 12 Haziran 2022 #1 Sadece W tuşuna basarken karakter hafif sola doğru çapraz bir şekilde gidiyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 12 Haziran 2022 #2 ArdaGCM dedi: Sadece W tuşuna basarken karakter hafif sola doğru çapraz bir şekilde gidiyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Saçma olacak ama a tuşu hafif takılı kalıyor olabilir mi? Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
ArdaGCM dedi: Sadece W tuşuna basarken karakter hafif sola doğru çapraz bir şekilde gidiyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Saçma olacak ama a tuşu hafif takılı kalıyor olabilir mi? Oyun orijinal mi?
Arda311 Decapat Kek günü Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 Kontrol ayarlarını default yap ya da yürüme tuşlarını tekrardan gir yine aynı hatayı veriyorsa başka klavyeden dene. Artı 0 Eksi
Kontrol ayarlarını default yap ya da yürüme tuşlarını tekrardan gir yine aynı hatayı veriyorsa başka klavyeden dene.
KS KS ArdaGCM Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Çözümler 2 12 Haziran 2022 #4 bursali dedi: Saçma olacak ama a tuşu hafif takılı kalıyor olabilir mi? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal fakat a tuşu takılı kalmıyordu çünkü başka oyunlarla denedim. Arda311 dedi: Kontrol ayarlarını default yap ya da yürüme tuşlarını tekrardan gir yine aynı hatayı veriyorsa başka klavyeden dene. Genişletmek için tıkla... Dün baya denedim, sizin dediklerinizi de uyguladım hocam bugün girdim oyuna ve kendi kendine düzeldi. Anlamadım nasıl çözüldüğünü. Artı 0 Eksi
bursali dedi: Saçma olacak ama a tuşu hafif takılı kalıyor olabilir mi? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal fakat a tuşu takılı kalmıyordu çünkü başka oyunlarla denedim. Arda311 dedi: Kontrol ayarlarını default yap ya da yürüme tuşlarını tekrardan gir yine aynı hatayı veriyorsa başka klavyeden dene. Genişletmek için tıkla... Dün baya denedim, sizin dediklerinizi de uyguladım hocam bugün girdim oyuna ve kendi kendine düzeldi. Anlamadım nasıl çözüldüğünü.
Arda311 Decapat Kek günü Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 ArdaGCM dedi: Orijinal fakat a tuşu takılı kalmıyordu çünkü başka oyunlarla denedim. Dün bayağı denedim, sizin dediklerinizi de uyguladım hocam bugün girdim oyuna ve kendi kendine düzeldi. Anlamadım nasıl çözüldüğünü. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse iyi çözmüş olduk. Artı 0 Eksi
ArdaGCM dedi: Orijinal fakat a tuşu takılı kalmıyordu çünkü başka oyunlarla denedim. Dün bayağı denedim, sizin dediklerinizi de uyguladım hocam bugün girdim oyuna ve kendi kendine düzeldi. Anlamadım nasıl çözüldüğünü. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse iyi çözmüş olduk.