Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 356 24 Nisan 2025 #1 Dark Souls'un indirime girmesini bekliyorum uzun suredir. Ne zaman indirime girer? Elden Ring ve Sekiro ile birlikte mi indirime giriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
Dark Souls'un indirime girmesini bekliyorum uzun suredir. Ne zaman indirime girer? Elden Ring ve Sekiro ile birlikte mi indirime giriyorlar?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.676 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #2 Emre.wtd dedi: Dark Souls'un indirime girmesini bekliyorum uzun suredir. Ne zaman indirime girer? Elden Ring ve Sekiro ile birlikte mi indirime giriyorlar? Genişletmek için tıkla... SteamDB sitesinde hangi oyunun ne zaman indirime gireceği, geçmişte ne zaman ve ne kadar indirime gireceği yazıyor.
Emre.wtd dedi: Dark Souls'un indirime girmesini bekliyorum uzun suredir. Ne zaman indirime girer? Elden Ring ve Sekiro ile birlikte mi indirime giriyorlar? Genişletmek için tıkla... SteamDB sitesinde hangi oyunun ne zaman indirime gireceği, geçmişte ne zaman ve ne kadar indirime gireceği yazıyor.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 356 24 Nisan 2025 #3 wraxos woo dedi: SteamDB sitesinde hangi oyunun ne zaman indirime gireceği, geçmişte ne zaman ve ne kadar indirime gireceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gecmisteki indirimlerine baktim zaten de ne zaman indirime girecegi nerede yaziyor bulamadim oyle bir şey.
wraxos woo dedi: SteamDB sitesinde hangi oyunun ne zaman indirime gireceği, geçmişte ne zaman ve ne kadar indirime gireceği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gecmisteki indirimlerine baktim zaten de ne zaman indirime girecegi nerede yaziyor bulamadim oyle bir şey.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.342 Çözümler 7 Yer Ankara 24 Nisan 2025 #4 Yaz indiriminde girer 60 gün falan var.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 356 24 Nisan 2025 #5 trurebellion dedi: Yaz indiriminde girer 60 gün falan var. Genişletmek için tıkla... Elden Ring mi çünkü souslar hiçbir mevsim indirinde düşmemiş
trurebellion dedi: Yaz indiriminde girer 60 gün falan var. Genişletmek için tıkla... Elden Ring mi çünkü souslar hiçbir mevsim indirinde düşmemiş
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.342 Çözümler 7 Yer Ankara 24 Nisan 2025 #6 Emre.wtd dedi: Elden Ring mi çünkü souslar hiçbir mevsim indirinde düşmemiş Genişletmek için tıkla... Hem elden ring hem dark souls girecek yazın.
Emre.wtd dedi: Elden Ring mi çünkü souslar hiçbir mevsim indirinde düşmemiş Genişletmek için tıkla... Hem elden ring hem dark souls girecek yazın.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 356 24 Nisan 2025 #7 trurebellion dedi: Hem Elden Ring hem Dark Souls girecek yazın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler.
trurebellion dedi: Hem Elden Ring hem Dark Souls girecek yazın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler.