Dark Souls Serisi Ne Zaman İndirime Girer?

Dark Souls serisinde indirim dönemleri belli olmuyor çoğunlukla, kendi serisi özelinde girdiği indirimler büyük oluyor genelde ama indirim dönemlerindense.

2021 kış indirimlerinden beri indirim görmüyor. Bandai Namco kendi sitesinde Steam keylere indirim yapıyor. Geçen Kış indiriminde Dark Souls 3 Steam Key'i Bandai Namco'nun kendi sitesinden indirimli şekilde alabiliyordun fakat Bandai Namco'nun mağazası Türk Lirası desteklemediği için güncel kurla pahalıya denk geliyor.

Bence girmez ve girmesine gerek de yok souls oyunları 60$ fiyat etiketini hak eden naçizane oyun serisidir Elden Ring indirimsiz aldım ona rağmen pişman olmadım çünkü içerik çok fazla bütün soulslar böyle.

Bence girmez ve girmesine gerek de yok souls oyunları 60$ fiyat etiketini hak eden naçizane oyun serisidir Elden Ring indirimsiz aldım ona rağmen pişman olmadım çünkü içerik çok fazla bütün soulslar böyle.
10 yıllık bir üründen bahsediyoruz. İndirime girmek zorunda. 60 doları 10 yıllık bir ürüne vereceğime gider Elden Ring, Sekiro, Last of Us PC gibi oyunlar alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı