Dark Yapı

Benim anlamadığım bazı şeyler var aslında🤔 Binalar neden bu kadar bir birine yakın ve neden hiç balkon yok olsa bile minicik.
Bu sokaklar neden bu kadar dar ve eğik.
Ayrıca neden hiçbirinin altına market yok bu millet o yokuştan sabah ekmek almaya nasıl gidecek ha bir de park onu göremedim maalesef sorunlu çok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekonomi yetmiyor bir de kafasına göre fiyat arttırıp "serbest piyasa kardeşim" diyen çakallar başlıyor. Düşene de bir tekme bunlar atıyor. Genelleme yapmak gibi olmasın da bu emlakçılar beni bu konuda hiç şaşırtmıyor. Mesleki deformasyon galiba. Sektörde bir tek çakallar ayakta kalabiliyor herhalde.

Daha yaratıcı şeyler mi bekliyordun?

Şunun gibi:
Eki Görüntüle 1191126

Bu inşaat firmaları hiç yaratıcı değiller Gaziantep baklavalı inşaat reklamından sonra.
 
@Recep Baltaş Ayıptır sorması aylık geliriniz ne kadar ortlama?
Teknoloji dünyası bitik yeğenim. Bakma bizim kurulu düzenimiz var, ondan bırakamıyoruz.

Şaka bir yana, Technopat çalışanı olup da gelirinden memnun olmayan birini tanımadım. Olsa zaten işi bırakırdı ki bugüne kadar olmadı.

İşinizi düzgün yaparsanız sektörde para kazanırsınız.

Yalnız alacağım ev sizde yanlış intiba bırakmasın. Ben ev paramı 10 yıldır biriktiriyorum. 1996'da İstanbul'a geldim ve 2002`den beri kiradayım. İlk defa kendi evim olacak, umarım...
 
@Recep Baltaş, Recep Abi ben kendi adıma konuşayım. 27 yaşındayım, biz de yıllarca kirada oturduk. İlk kez kendi evimizi 2 sene önce falan aldık, onun hissi gerçekten çok güzel. Umarım sen de yaşarsın.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı