Darmoshark M3S Max elin terlemesine neden oluyor

Metin_Void

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün elime Darmoshark M3S Max ulaştı her şey hoş güzel ama elim nedense xantares gibi terliyor. Arkadaş ssprime geçtim yok böyle bir şey sanki biri buz biri ateş. Bunun nedeni ne olabilir? Onun dışında mouse şu anlık rahat birkaç el CS2 atım gayet iyi hissetiriyor ve daha net algılıyor gibi ssprime göre ama aradaki fark öyle inanılmaz değil sanki 60 Hz 90 Hz gecmiş gibi (örnek).ağırlık olarak bayağı hafif. Tıklama hissi ssprime biraz daha sert ama benim için normal Glorious Model O wirelless farede böyleydi. Bunlar sadece ilk izlenimler şu anlık bir sorun yok.

Merhaba, bugün elime Darmoshark M3S Max ulaştı her şey hoş güzel ama elim nedense xantares gibi terliyor. Arkadaş ssprime geçtim yok böyle bir şey sanki biri buz biri ateş. Bunun nedeni ne olabilir? Onun dışında mouse şu anlık rahat birkaç el CS2 atım gayet iyi hissetiriyor ve daha net algılıyor gibi ssprime göre ama aradaki fark öyle inanılmaz değil sanki 60 Hz 90 Hz gecmiş gibi (örnek).ağırlık olarak bayağı hafif. Tıklama hissi ssprime biraz daha sert ama benim için normal Glorious Model O wirelless farede böyleydi. Bunlar sadece ilk izlenimler şu anlık bir sorun yok.

Zaten fark hissetmezsin ikisi de 1000Hz, darmo için dongle almadıysan tabii.

SS Prime zaten iyi bir fare.
kesinlikle zaten benim wirelless arayışım olmasa malzema kalitesi harika glorious model o wirelless geçtim ferahladım ve yarı fiyatına . (prime)

Orası öyle olabilir, kablosuza geçtiğin için hafifliği ve farkı biraz hissedersin zaten.

Tek sorun Prime elim terlemiyor ama Darmoshark nedense terleti. Benim fikirim bence sorun o dokuda Prime bir doku var bunda yok o da kaydırıyor ve eli yoruyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle zaten benim wirelless arayışım olmasa malzema kalitesi harika Glorious Model O wirelless geçtim ferahladım ve yarı fiyatına.

Wireless özgürlüktür ya, wired mouse devri bitti bence.

Kesinlikle zaten benim wirelless arayışım olmasa malzema kalitesi harika Glorious Model O wirelless geçtim ferahladım ve yarı fiyatına.

Tek sorun Prime elim terlemiyor ama Darmoshark nedense terleti. Benim fikirim bence sorun o dokuda Prime bir doku var bunda yok o da kaydırıyor ve eli yoruyor.

Kullanılan malzeme ile alakalı yüksek ihtimalle, grip tape çıktı mı içinden?

Genelde kutu içinden çıkan grip tapeler güzel olmuyor zaten çoğu mouse da. Wraith üzerinden düzgün bir tane alırsan daha güzel olur. Ama bir tak istersen yine de.
Takıp bir deneyeceğim sizin . Varmı bildiğiniz güzel gözüken grip tape fp ? ileride belki alırım olmasa bu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı