Darmoshark M3S Pro Wireless mouse alınır mı?

Güzele benziyor ama Rampage'ye o kadar vermem.

Dostum o fareyi Rampage üretmiyor. Hatta Rampage'nin hiçbir ürününü Rampage kendisi üretmiyor. Rampage zenith Pro asıl faresi Dareu A950 Pro. ayrıca m3s Pro bayağı güzel hayırlı olsun bende kullanıyorum.

Bana kalırsa alma Wraith destek konusunda biraz yetersiz şikayet var üzerinden bakabilirsin tavsiyem Ajazz AJ159 bekle 8000Hz Darmoshark ile Ajazz malzeme kalitesi ikisi de benzer Temu'da stoku gelir bugün bitti gene gelir beyazını bekliyorum bende.

Yanında dongle de gerekmiyor diye biliyorum.

Dostum Darmoshark kat kat daha iyi. AJ159 malzeme kalitesiz kötü. Pronunki biraz daha iyi. Mcuyu hepiniz nordic mcu sanıyorsunuz aslında mouse telink ya da royuan adlı saçma sapan mcular kullanıyor. Takılma yaratıyor. Darmoshark ile Ajazz kalitesi nereye benziyor? Darmoshark daha kaliteli ve Wraith destek konusunda haklısın ama yaşamadım. 2 kere gönderdim ikisinde de yaptılar sorunsuz şekilde bana teslim ettiler.
 
Son düzenleme:

Kullanıyor musun hala hocam memnun musun?

Farenin tek sorunu driverında şarjının yüzdesi gözükmüyor o yüzden drivdrdan 2-3 ayar yaptıktan sonra driver ile işin kalmıyor ama şarjının bittiğini de sana söylüyor zaten mouse %10'a düştüğü zaman yeşil yanıp sönüyor onun haricinde şarjı azken bile 1000Hz de hiç kopma yaşamıyorum
 
Farenin tek sorunu driverında şarjının yüzdesi gözükmüyor o yüzden drivdrdan 2-3 ayar yaptıktan sonra driver ile işin kalmıyor ama şarjının bittiğini de sana söylüyor zaten mouse %10'a düştüğü zaman yeşil yanıp sönüyor onun haricinde şarjı azken bile 1000Hz de hiç kopma yaşamıyorum.

Sarji gözüküyor bende?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı