Darmoshark Top75 vs Darmoshark K8 vs YUNZII YZ87

Bütçe
4 bin ile 4.5 arası

emircan8503

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ekran kartı
Amd Ryzen 5 5600 İşlemci
32 GB RAM
250 gb m2 ssd
950 gb m2 ssd
4 tb harddisk
Wraith'den VGN V87 alacaktım ama stokta kalmadı, şu anda klavyeye ihtiyacım var. Normalde TKL düşünüyordum ama %75 de olabilir aklımda şu anda Darmoshark Top75, Darmoshark K8, Yunzıı YZ87 var. Bütçe olarak da maksimum 4 bin ila 4.5 arasında bütçem var, sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben manyetik kullanmak istediğim için bu ayın sonunda bunu alacağım mekanikleri hiç araştırmadım

Wraith'den VGN V87 alacaktım ama stokta kalmadı, şu anda klavyeye ihtiyacım var. Normalde TKL düşünüyordum ama %75 de olabilir aklımda şu anda Darmoshark Top75, Darmoshark K8, Yunzıı YZ87 var. Bütçe olarak da maksimum 4 bin ila 4.5 arasında bütçem var, sizce ne almalıyım?

Manyetik olarak iyi seçenek hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

Sağ olun hocam teşekkürler.

Manyetik olarak iyi seçenek hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam aklıma bir şey takıldı da şimdi benim ekipmanların hepsi siyah. Beyaz kullanmak istemiyorum sizce siyah ekipmanların yanına rosered klavye kötü görünür mü veya solma falan yapar mı?

Hocam aklıma bir şey takıldı da şimdi benim ekipmanların hepsi siyah. Beyaz kullanmak istemiyorum sizce siyah ekipmanların yanına rosered klavye kötü görünür mü veya solma falan yapar mı?

Solma olmaz. Ben de siyah ekipmanlar yanında yarı mavi yarı pembe mouse pad kullanıyorum. Güzel renk katıyor. Çok rahatsız olursanız keycaps alırsınız.

Furycube F75 Ultra, bütçe artarsa chilkey nd75. V87 kendim kullanıyorum, 5 para etmez.

Birazcık bütçemiz aşıyor ama o önemli değil bir dahaki ay alırım sorun olmaz fakat klavyelerden pek anlamıyorum sizce ileride bir sorun yaşatır mı pek de bildiğim markalar veya bilindik değil gibi ne dersiniz hocam.

Birazcık bütçemiz aşıyor ama o önemli değil bir dahaki ay alırım sorun olmaz fakat klavyelerden pek anlamıyorum sizce ileride bir sorun yaşatır mı pek de bildiğim markalar veya bilindik değil gibi ne dersiniz hocam.

Chilkey @Michael_Kaiser hocam kullanıyor zaten. Aşırı memnun kendisi. Sorunuz varsa cevaplar.

Hepsi bilindik marka aslında bu algının bence artık değişmesi gerekiyor. Chilkey ND75 mükemmel ürün benim gözümde tek eksisi bataryası oda pek sorun yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı