unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ta shader atmak isterken Android'den data klasörüne girecektim fakat böyle bir hata verdi nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ta shader atmak isterken Android'den data klasörüne girecektim fakat böyle bir hata verdi nasıl düzeltebilirim?
6 629475 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 111 Çözümler 2 30 Ocak 2024 #2 unutmabeniAsla dedi: Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ta shader atmak isterken Android'den data klasörüne girecektim fakat böyle bir hata verdi nasıl düzeltebilirim?Eki Görüntüle 2102475 Genişletmek için tıkla... ZArchiver güncellenmesi gerekmiş hocam önceki mesajı gördüyseniz kusura bakmayın
unutmabeniAsla dedi: Merhaba arkadaşlar. Minecraft'ta shader atmak isterken Android'den data klasörüne girecektim fakat böyle bir hata verdi nasıl düzeltebilirim?Eki Görüntüle 2102475 Genişletmek için tıkla... ZArchiver güncellenmesi gerekmiş hocam önceki mesajı gördüyseniz kusura bakmayın
unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 629475 dedi: ZArchiver güncellenmesi gerekmiş hocam önceki mesajı gördüyseniz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok kral önemli değil deneyeceğim sağ ol.
629475 dedi: ZArchiver güncellenmesi gerekmiş hocam önceki mesajı gördüyseniz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok kral önemli değil deneyeceğim sağ ol.