Ben Logitech F710 model gamepad kullanmaktayım. Algılama, çabuk bozulma gibi problemleri yüzünden kaliteli birşey almak istiyorum. Beni en az 3-4 sene götürsün istiyorum. Biraz sert kullandığım için kırılmasını doğal buluyordum. Fakat bu mantıkla, PS4 kolunun da aynı şekilde kırılması gerekirdi. Şu anlık iki adet ürün buldum. Sizin bunlar dışında önerdiğiniz varsa lütfen belirtin.
Ben Logitech F710 model gamepad kullanmaktayım. Algılama, çabuk bozulma gibi problemleri yüzünden kaliteli birşey almak istiyorum. Beni en az 3-4 sene götürsün istiyorum. Biraz sert kullandığım için kırılmasını doğal buluyordum. Fakat bu mantıkla, PS4 kolunun da aynı şekilde kırılması gerekirdi. Şu anlık iki adet ürün buldum. Sizin bunlar dışında önerdiğiniz varsa lütfen belirtin.
PS4 kolunuz varsa onu PC'ye takabilirsiniz. Boşu boşuna yenisini almayın bence. PC'ye takınca ışığı kendiniz ayarlayabiliyorsunuz da. Dokunmatik kısım da mouse işlevi görüyor. Bende de F310 var ama PS 4 kolunu takıyorum genelde. DS4Windows by Jays2Kings bu program ile PS 4 kolunuzu çalıştırabilirsiniz.
İlk defa sizden duyuyorum yetişmediğini orada olması normalde daha rahat kullanım sunuyor. Denemediyseniz deneyin, denediyseniz yapacak bir şey yok DS4 kullanırsınız. Dediğim gibi tuşları Xbox Controller gibi algılıyor. Uyumsuzluk yaşayabilirsiniz.