Dayımın müzik kanalını nasıl büyütebiliriz?

348606

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
2.849
Çözümler
7
Merhaba bay ve bayanlar. Dayımın bir müzik kanalı var YouTube 'da, 1500 abonesi vardı en son. Şarkıya hiçbir eklenti yapmadan arkaya reditten seçtiği bir fotoğraf koyuyor. Fotoğrafa hareketli bir şeyler ekliyor adını bilmiyorum ama adını "render" olarak bildiğimiz uzun süren bir şey yapıyor. Ya da şarkıya ufak mix 'ler yapıp arkaya o dediğim fotoğraflardan koyuyor. Yani her türlü emek veriyor ancak gelişemiyor. 2 milyon ve 10 binlerce dinlenilen şarkıları silindi. Yaklaşık 240 videosu vardı şimdi 14 tane kalmış. Kendisi çok emek verirdi ama maalesef pek gelişemedi. Günde 2-3 şarkı atıyor hepsini render 'liyor arkaya hareketli bir şeyler ekliyor bazılarına ufak mix 'ler yapar bazılarına yapmaz. Nasıl gelişebilir dayım? Neden videoları silindi? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim. Bu arada dayım şarkıları atarken sahiplerinden izin alıyor mu bilmiyorum ama çok emek veriyor bu işe.
 
Merhaba bay ve bayanlar. Dayımın bir müzik kanalı var YouTube'da, 1500 abonesi vardı en son. Şarkıya hiçbir eklenti yapmadan arkaya Reddit'ten seçtiği bir fotoğraf koyuyor. Fotoğrafa hareketli bir şeyler ekliyor adını bilmiyorum ama adını "render" olarak bildiğimiz uzun süren bir şey yapıyor. Ya da şarkıya ufak Mix'ler yapıp arkaya o dediğim fotoğraflardan koyuyor. Yani her türlü emek veriyor ancak gelişemiyor. 2 milyon ve 10 binlerce dinlenilen şarkıları silindi. Yaklaşık 240 videosu vardı şimdi 14 tane kalmış. Kendisi çok emek verirdi ama maalesef pek gelişemedi. Günde 2-3 şarkı atıyor hepsini render 'liyor arkaya hareketli bir şeyler ekliyor bazılarına ufak Mix'ler yapar bazılarına yapmaz. Nasıl gelişebilir dayım? Neden videoları silindi? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim. Bu arada dayım şarkıları atarken sahiplerinden izin alıyor mu bilmiyorum ama çok emek veriyor bu işe.

Linki ne kanalının?
 
Videonun silinme sebebi şarkının sahibinin bu kadar izlenmenin başka bir kanalda olmasından rahatsız olması olabilir, normalde sadece para kazanma kapatılır ama boyle de olabiliyor.

Bu konudaki videolardaki gibi ilgi cekici efektler koyabilir.

After Effects var ise bir rehber ile yapmak gayet kolay (Ses dalgası efektini, diğer efektler de çok zor değil ama alışmadan problem olabilir belki).

O efektin adı "Audio Spectrum", bir cok rehberi var.
 
Silinmesinin nedeni telif yemesi. İçerik, asıl sahibi tarafından korunuyorsa para kazanmayı iptal edebilir, videoyu tamamen silebilir de.

Gelişmek istiyorsa remix yapsın. Lyric videoları yapsın. Audio spectrumla hard basslı videolar yapsın. Şarkıları olduğu gibi koyup render alırsa bir şey elde edemez.
 
Amacı para kazanmak. Eskiden DJ 'ydi zaten ama öyle düğünlerdeki değil. Bildiğiniz kulüplerde falan çalışıyordu.
Kendisini bir şeyle özleştirmeyi deneyebilir belki.
Ama bu süreç tehlikeli.
Berbat da edebilir, arşa da çıkabilir.
Mesela Marshmello gibi.


Veya dediğim gibi birileri ile çalışıp, kendini duyurmalı.
Böyle yeni yükselen şarkı grupları ile vs.
Mesela DKTT grubu gibi.
 
Tamam link atma ismini söyle bana sebebi olmaz. (Küçük destekler çıkalım :D )
House Music Box ama umarım ban sebebi değildir.
Kendisini bir şeyle özleştirmeyi deneyebilir belki.
Ama bu süreç tehlikeli.
Berbat da edebilir, arşa da çıkabilir.
Mesela Marshmello gibi.


Veya dediğim gibi birileri ile çalışıp, kendini duyurmalı.
Böyle yeni yükselen şarkı grupları ile vs.
Mesela DKTT grubu gibi.
Çok teşekkür ederim ama dayımın kanalı çok küçük 1500 abonesi vardı en son. Videolar silindiği için belki ciddi bir oranda azalmış olabilir. Abonelerini gizli tutuyor. Kim onla çalışmak istesin ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı