Dayımın Yanında Çalışmalı Mıyım?

dksişm

Centipat
Merhabalar, ben 14 yaşındayım, dayım otel açacakmış ve Kapadokya'da yaşıyorum yani turist çok burada. Onun yanında çalışmayı düşünüyorum(PS5 ilk hedefim daha sonra belki iPad falan...)Fakat virüs sebebi ile bir yandan da tedirginim, şimdi ben virüs kapmıştım 2-3 ay önce çok şükür atlattım ağır değildi fakat 2. defa kapmaktan korkuyorum, fikirleriniz nedir? (Derslerim iyi onları aksatma vs. Şeyler söylemenize gerek yok hepsinden 100 alıyorum her sene genellikle ve yaz tatilinde gideceğim yanına)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha açmadı fakat yaptırmaya başladı hocam, ismini ne koyacaktır bilmiyorum. (Benden büyükseniz kusura bakmayın forumda alıştığımdan hocam diyorum :D)
Sıkıntı yok. Küçük büyük fark etmez zaten "hocam" demeniz için. Ben olsam gidip çalışıp alırdım PS5'i ve keyfime bakardım.

İnsana hizmet çok zor bir sektördür. Bunun bilincinde olup sabredebilirsen elbette çalışmaya gidebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı