Days Gone 18 Mayıs'ta geliyor

Fiyatı gereksiz pahalı buldum bence maksimum ederi 100₺ daha fazlası değil. Ayrıca PS4'te çok beğenilmemiş bir oyundan bahsediyoruz, Last of Us veya God of War gibi bir oyun olsa neyse değer diyeceğimde bu oyuna bu fiyat fazla arkadaşlar eğer almayı düşünen varsa indirim beklesin derim.
 
Oyunu PS4'te bitirmiş birisi olarak söylüyorum oyunun başı esas hikayesi başlayana kadar oyunu çözmeye alışmaya başlamakla geçiyor. Başlarda bi başladım biraz ara verdim oyuna sonra dedim bir şans daha vereyim. Hikayesi gerçekten çok sürükleyiciydi çok beğendim. Oynanış olarak da çok hoşuma gitti sonra zaten soluksuz bitirdim oyunu. Yok sorunluydu falan diyorlar hiç aldanmayın. Ben daha 8-9 ay önce bitirdim oyunu PS4 Slim versiyonda hemde en ufak sorun bug yoktu. Sorunların hepsi düzeltildi. PC Port olayı Horizon Zero Dawn gibi olacağını sanmıyorum açıkcası Sony dersini ilk oyundan çıkarmıştır diye tahmin ediyorum. Oyunun başında pes etmeyecekseniz çok güzel bir oynanış dünyası, motor sürme ve sürükleyici bir hikaye sizi bekliyor diyebilirim. PC'ye çıktığında bir kez daha PC'de oynayacağım kesinlikle.
 
Oyunu PS4'te bitirmiş birisi olarak söylüyorum oyunun başı esas hikayesi başlayana kadar oyunu çözmeye alışmaya başlamakla geçiyor. Başlarda bir başladım biraz ara verdim oyuna sonra dedim bir şans daha vereyim. Hikayesi gerçekten çok sürükleyiciydi çok beğendim. Oynanış olarak da çok hoşuma gitti sonra zaten soluksuz bitirdim oyunu. Yok sorunluydu falan diyorlar hiç aldanmayın. Ben daha 8-9 ay önce bitirdim oyunu PS4 Slim versiyonda hem de en ufak sorun bug yoktu. Sorunların hepsi düzeltildi. PC port olayı Horizon Zero Dawn gibi olacağını sanmıyorum açıkcası Sony dersini ilk oyundan çıkarmıştır diye tahmin ediyorum. Oyunun başında pes etmeyecekseniz çok güzel bir oynanış dünyası, motor sürme ve sürükleyici bir hikaye sizi bekliyor diyebilirim. PC'ye çıktığında bir kez daha PC'de oynayacağım kesinlikle.

Almayımı düşünüyorsunuz şu anki fiyatına.
 
Şu anki fiyatına almayı tabii ki düşünmüyorum elimde mevcutta PS4'de var. İndirimlerle 150 altına düştüğünde düşünürüm mutlaka. Çünkü bir kez daha oynamak istiyordum onu da PC'de oynayacağım.

Bende kararsız kaldım fiyatı biraz tuzlu daha yeni Horizon Zero Dawn aldım.
Fiyatta bir artış olabilir mi acaba ya.
 
Bende kararsız kaldım fiyatı biraz tuzlu daha yeni Horizon Zero Dawn aldım.
Fiyatta bir artış olabilir mi acaba ya.
Steam üzerinde öyle fiyat artışları falan görmedim aslında. Daha yükseleceğini sanmıyorum açıkcası PC tarafında bunun daha üzerinde çok nadir oyunlar var. Bu oyunun öyle oyunlardan olacağını hiç sanmıyorum. İndirim için beklenilebilir sonuçta şimdi de alsanız hemen oynayamayacaksınız ön sipariş bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı