Days Gone grafikler aniden kötüleşiyor

İşletim sistemi
Windows 11

RAISAR

Decapat
İşlemci
5600G
İyi sosyaller. Days Gone oynarken ayarlardan grafikleri yükseltiyorum ancak oyuna döndüğümde grafikler aniden kötüleşiyor. Yaklaşık 1 sene önce oynadığımda da aynı sorunu yaşamıştım. Tekrar indirdim ve yine aynı sorunu yaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki mavi sandığa baktığınızda net bir şekilde belli oluyor.

İyi sosyaller. Days Gone oynarken ayarlardan grafikleri yükseltiyorum ancak oyuna döndüğümde grafikler aniden kötüleşiyor. Yaklaşık 1 sene önce oynadığımda da aynı sorunu yaşamıştım. Tekrar indirdim ve yine aynı sorunu yaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodaki mavi sandığa baktığınızda net bir şekilde belli oluyor.

RAM kullanımınız % kaç oluyor oyunu bu ayarlarda oynarken ve oyun HDD'ye mi kurulu?

RAM kullanımınız % kaç oluyor oyunu bu ayarlarda oynarken ve oyun HDD'ye mi kurulu?

RAM kullanımım %67-70 civarı.

İşleme ölçeğini düşürdüğümde grafikler eski haline dönüyor ama oyuna döndüğümde tekrardan kötüleşiyor.

Böyle bir sorun daha önce hiç yaşamamıştım.

Yeni konular

Geri
Yukarı