Days Gone İncelemesi

Yani haritası kıyamet sonrası olduğunu düşünürsek doluydu aslında. Sadece mesafeler biraz uzak tutulmuş. Onun sebebi de motorla yolculuğun keyfini çıkartılması için. Oyunu PS4'de bitirdim bende gerçekten karakter gelişimi ve motor gelişimi çok hoşuma gitmişti. Bu tarz karakter geliştirme, araç geliştirme ve artık şehiri geliştirme diyeyim genel olarak (bu oyun için yerleşim yerlerindeki güven seviyesi) geliştirmeyi severim. Oynarken sıkılmadım hiç. Sürüler zaten insanı yaratıcı olma konusuna itiyor istesenizde istemesenizde. Düz bir şekilde kafadan çatışmaya girmekle olmuyor. Bazı sürüler oldukça büyük. Haritada gezmesi olsun motor kullanmak olsun gerçekten aşırı derece keyifli geldi bana. Yakın zamanda PC'de tekrar bitirmek istiyorum. Konsolda oynadım fakat oyunu birde klavye ve mouse ile deneyimlemek istiyorum.

@ThePunisher90 Ben klavye ve fare ile oynadım ve çok zevk aldım. Ama hiç gamepad ile bu tarz oyunları oynamıyorum. Ondan aradaki farkı bilemem.

World War Z alacaktım ama bu oyunun kalan görevlerini bitirmeyi tercih ettim. Tekrar indirdim oyunu ve kalan görevlere devam edeceğim.

Bana göre çok haksızlık yapılan bir oyun. PS özel oyunu olarak galiba extra beklentiyi karşılamadığından kaynaklıydı bu. PC'de denemedim ama hikayeli oyun seven herkes oynasın mekanikleri bir kere öğrendin mi oyun çok kolaylaşıyor. Haritası gayet tatmin edici birçok güzel yan etkinlik var.

Ben de öyle düşünüyorum. Oyunun hikayesi tatmin edici. Millet boş beleş görevlerden bahsetmiş genel olarak ama Dying Light nedense kapıyı açmayan adama kapısını açması için CD kitap vs. şeyler bulup götürdüğümüz görevler gibi dolu görev barındırmasına rağmen çok seviliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…