Sürprizbozan Days Gone Iron Mike in ateşkes anlaşmasının sebebi nedir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

equo124

Decapat
Daha fazla  
Oyunun daha başlarındayım çok ilerlemedim. boozer'ın kolunu kestik en son amaIron Mike in rip'çilerle yaptığı ateşkes anlaşmasının sebebini kaçırdım herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun daha başlarındayım çok ilerlemedim. boozer'ın kolunu kestik en son amaIron Mike in rip'çilerle yaptığı ateşkes anlaşmasının sebebini kaçırdım herhalde.
Yanlış hatırlamıyorsam birbirlerine zarar vermemek için olabilir 2 taraf iyi anlatıyordu ama oynamayalı uzun zaman oldu.

"Days Gone" oyununda Iron Mike'ın R.I.P.'çılar (Rest In Peace) ile ateşkes anlaşması yapmasının temel sebebi, bölgedeki kan dökülmesini ve gereksiz çatışmaları durdurmak istemesidir. Iron Mike, şiddetin daha fazla şiddeti doğurduğuna inanır ve daha fazla insan kaybının önüne geçmek amacıyla bu anlaşmayı yapar. O, Freaker'lar gibi daha büyük tehditlerle mücadele ederken, insanların birbiriyle savaşmasının anlamsız olduğunu düşünür. Bu yüzden, R.I.P.'çilerle bir ateşkes anlaşması yaparak, Lost Lake Kampı'ndaki insanları korumayı ve onların hayatta kalma şansını artırmayı hedefler.

Yanlış hatırlamıyorsam birbirlerine zarar vermemek için olabilir 2 taraf iyi anlatıyordu ama oynamayalı uzun zaman oldu.

"Days Gone" oyununda ıron Mike'ın r. I. P.'çılar (rest ın peace) ile ateşkes anlaşması yapmasının temel sebebi, bölgedeki kan dökülmesini ve gereksiz çatışmaları durdurmak istemesidir. Iron mike, şiddetin daha fazla şiddeti doğurduğuna inanır ve daha fazla insan kaybının önüne geçmek amacıyla bu anlaşmayı yapar. O, Freaker'lar gibi daha büyük tehditlerle mücadele ederken, insanların birbiriyle savaşmasının anlamsız olduğunu düşünür. Bu yüzden, r. I. P.'çilerle bir ateşkes anlaşması yaparak, Lost Lake kampı'ndaki insanları korumayı ve onların hayatta kalma şansını artırmayı hedefler.

Çok sağ olun hocam kral adamsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı