Days Gone PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Metacritic puanlarının çok daha üstünde bir oyun. Zaten kullanıcı puanlarına bakarsanız yüksek. O yüzden Metacritic puanlamalarını pek önemsemiyorum. Ama tabii ki GOW kalitesinde bir oyun değil. GOW kalitesinde olan oyun bile yok denebilir. Ancak birkaç tane sayılır.

Firmalar artık bu devirde zaten milleti sömürmek için elinden geleni yapıyor. Ben sadece olması gerekeni söyledim. Umarım bir gün tüketicinin hakkını veren firmalar görürüz.
Evet kötü bir oyun değil ama özel Sony oyunları arasında zayıf kalan bir oyun.
 
Oyun fena gelmedi bana. Left 4 dead ve walking dead karışımı bir şey sanki. Grafikleri de güzel. Lakin bu fiyat.....
 
PS4'te izleme şansım oldu. Oynamadım ama çok zevkli ve güzel görünüyordu ve hikayesi de güzeldi. Yalnız PS4'te bol bol FPS düşürüyordu. Umarım optimizasyon problemi vs olmadan çıkar da keyifle oynarız.
 
Pahalı olmasının sebebi malum Sony oyunlarının kalitesi. PC tayfası böyle kaliteli oyun görmemiştir diyerek yapıştırıyorlar fiyatı :) bence bu yanlış bir yaklaşım. Ama piyasadaki oyun fiyatlarına göz atınca da, ister istemez böyle bir oyun için normal diyoruz. Horizon çok daha uygun fiyata çıkarılmıştı. Neden Days Gone için aynısı yapılmadı bilemiyorum.

PS'de bitirdiğim çok güzel bir oyun. PC için de çıkmasını bekliyordum ama bu fiyata imkanı yok. Çünkü konsolda daha ucuza aldığım bir oyundu. Üzdü açıkçası.

Not: Ayrıca PS'de bu oyuna sahip olan ve PC'de oynamak isteyen oyunculardan ücret alınmamalı. Veya yarı yarıya indirim yapılmalı diye düşünüyorum. PC'ye gelecek olan diğer PS oyunları için de geçerli bu dediğim.

Diğer PS özel oyunları ile karşılaştırınca zayıf kalıyor aslında. PS Plus kütüphanem de var zaten ama görsellik karşılaştırma amaçlı korsan indirip deneyebilirim 😁
 
Merak ettiğim ve beklediğim oyunlardan biriydi ancak Horizon Zero Dawn'ın ön sipariş fiyatlandırmasına benzer bir yaklaşım yapmadıkları için duraksadım. Zira bu oyunu PS tabanında oynamış kişilerin yorumlarına da baktığımda "çok iyi" bir oyun olmadığını da görmüştüm. Bir de PC'deki optimizasyon konusunu da hesaba kattığımda indirimleri bekleyeceğim kesinleşti. He 100 TL altında bir fiyata sunulmuş olsaydı yukarıda saydığım etmenleri görmezden gelebilirdim ancak 250 TL'ye yakın ve üstü olarak bir ödemeyi yalnızca iki oyuna yaptım. Tekrarı olursa bu ancak TES 6 için geçerlidir.
 
Diğer PS özel oyunları ile karşılaştırınca zayıf kalıyor aslında. PS Plus kütüphanem de var zaten ama görsellik karşılaştırma amaçlı korsan indirip deneyebilirim 😁
Ben çok beğenmiştim açıkçası. Bütün başarımlarını alarak bitirdim. Diğerleri yanında tabii ki sönük kalıyor ama oynanmayacak seviyede değil. Çoğu PC oyunundan bin kat kaliteli. Konsol tarafındaki optimize sorunlarından dolayı çok eleştiri yağmuruna tutulmuştu aslında. Haklılardı. Ben de optimize problemleri ile oynamak zorunda kaldım. Normalde tahammül etmem ama nedense hoşuma gitti :)
 

Geri
Yukarı