Days Gone PC final bölümünde grafikler birbirine girmiş

Daha fazla  
Days Gone PC'de final bölümünde 3 bombayı etkisiz hale getirin diyor, iki bombayı kesipucuncü bombanın olduğu yerlerde grafikler birbirine girmiş bir boşluk oluşuyor aşağıya düşüp ölüyorsun. PC'de oyunu bitirmiş var mı? Sizde de oldu mu bu sorun?

Days Gone PC'de final bölümünde 3 bombayı etkisiz hale getirin diyor, iki bombayı kesipucuncü bombanın olduğu yerlerde grafikler birbirine girmiş bir boşluk oluşuyor aşağıya düşüp ölüyorsun. PC'de oyunu bitirmiş var mı? Sizde de oldu mu bu sorun?

Ben daha 2 gün önce bitirdim. Herhangi bir soruna rastlamadım. Sadece ara ara optimizasyon sorunları oluştu. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Ayrıca sisteminiz nedir ?

Ben daha 2 gün önce bitirdim. Herhangi bir soruna rastlamadım. Sadece ara ara optimizasyon sorunları oluştu. Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Ayrıca sisteminiz nedir ?
Ryzen 5 2600 msi 8 gb 256 bit ekran kartı radyonun rx 16 ram neden böyle bişey yaptı anlamadım güncellemelerimi kontrol etsem acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı