50 doları 1750TL, 10 doları 350TL diye çevirmişler bize.
Satın almak için:
PS Store:
Steam ve Epic Games: Oyun henüz bu platformlarda ön siparişe açılmadı.
Satın almak için:
PS Store:
Bug, hataların çözümü için veya yeni mod için remastered'e gerek yoktu. Ana oyunu güncelleyerek çözebilecekleri şey bu. O zaman Cyberpunk 10 kere remastered getirsin.Bende ilk başta gereksiz buluyordum remastered'ı, ama bu oyunun normal versiyonunda bayağı problemler var. Öyle bir tarafa atılır problemler de değil. Silah seslerinin bazı zamanlar çıkmaması, Düşman Yapay Zekanın bazen rezalet olması, bazı görevlerde olan bug'lar. Yani ve daha fazlası da var, aklıma gelenleri yazdım sadece.
Remastered'da bu problemler düzeldiyse, gerekli bir remastered olur.
Bence de gerek yoktu. Ama Sony bu, tabii ki remastered'ını yapacak.Bug, hataların çözümü için veya yeni mod için remastered'e gerek yoktu. Ana oyunu güncelleyerek çözebilecekleri şey bu. O zaman Cyberpunk 10 kere remastered getirsin.
Haber sayfaları 350TL olarak girdi diye ben de 350TL yazmıştım fakat şu anlık yükseltme açılmamış. Gerçi çoğu kişi oyuna PS Plus'tan sahip ve PS Plus'tan oyuna sahip olanlar yükseltme yapamıyor. PS Plus'tan almamış olup da yorum yapan da yok.Orjinal oyuna sahip olanların yükseltmek için 350 tl ödemesi gerektiği bilgisi resmi mi yoksa 10 dolar diye siz 350 tl mi dediniz. Çünkü TLOU 2 remastered sürüme yükseltmek için de 10 dolardı fakat türk lirası bakımından 150 tl fiyat biçilmişti.
Days Gone 2 için alıyorlardır.Remastered sürümü olmasına rağmen aşırı sipariş edilmiş. Oyuncular, oyunda değişiklik istediğini firmaya belirtmiyor. Satın alıyor. İş böyle olunca da firma, oyununda değişiklik yapma ihtiyacı duymuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.