Days Gone ve Dying Light 2 arasından ne alınır?

Hocam Dying Light 1 oynadıysanız Dying Light 2 onun daha üst versiyonudur.

Fakat Third person zombilere karşı olmak istiyorsanız Days Gone.

Days Gone bir zaman sonra kendini hemen tekrara düşüyor bunu da göz önünde bulundurun. Ben olsam Dying Light 2 tercih ederdim.

Dying Light oynadım ve beğenmiştim.

Days Gone'u 80 TL'ye alabilirsin.


Kod: Days Gone25.

Teşekkürler buradan alacağım.

İmkanın varsa ikisini bir al, halen oyunlara zam geliyor. Riske atmaman iyi olur eğer imkanın varsa.

İkisi birden 255TL bir de ekstradan project zomboid diye bir oyun geliyor.
 
Days Gone severim ama Dying Light 2 daha çok eğlendirir. DG ciddi hikaye işleyen bir oyun, DL2 ise hikayeyle karışık parkur sistemi sayesinde çeşitli oynanış sunan bir oyun. Zombilere her çeşit işkence çektirilebilir :) Eğer zombi temasını seviyorsan iki oyunu da almanı tavsiye ederim. Last of Us remake ikisini de yer ama pahalı çıkacak. Yoksa onu bekle derdim.
 
Days Gone severim ama Dying Light 2 daha çok eğlendirir. Dg ciddi hikaye işleyen bir oyun, DL2 ise hikayeyle karışık parkur sistemi sayesinde çeşitli oynanış sunan bir oyun. Zombilere her çeşit işkence çektirilebilir :) eğer zombi temasını seviyorsan iki oyunu da almanı tavsiye ederim. Last of Us remake ikisini de yer ama pahalı çıkacak. Yoksa onu bekle derdim.

Hocam The Last of Us PS4'te bitirmiştim.
 
Hocam The Last of Us PS4'te bitirmiştim.
O zaman şöyle söyleyim, Days Gone TLOU yanından geçemez hikaye ve oynanış olarak. Ama güzel oyundur. İlk çıktığında PS4'te plat olarak bitirdim. Gayet hoşuma gitti. Dying Light 2 ise eğlenceli arcade bir oyun tecrübesi sunuyor. Hikayesi çok sağlam değil. İki tane zombi oyunu beni baymaz diyorsan ikisini de alabilirsin. Hikaye arıyorsan DG. Etrafta hoplar, zıplar zombi keser stres atarım diyorsan DL2.
 
O zaman şöyle söyleyim, Days Gone TLOU yanından geçemez hikaye ve oynanış olarak. Ama güzel oyundur. İlk çıktığında PS4'te plat olarak bitirdim. Gayet hoşuma gitti. Dying Light 2 ise eğlenceli arcade bir oyun tecrübesi sunuyor. Hikayesi çok sağlam değil. İki tane zombi oyunu beni baymaz diyorsan ikisini de alabilirsin. Hikaye arıyorsan dg. Etrafta hoplar, ZIP'lar zombi keser stres atarım diyorsan dl2.

Teşekkürler The Last of Us dizisiyle birlikte canım zombi oyunu oynamak istediği için sanırım ikisini de alacağım.
 
Teşekkürler The Last of Us dizisiyle birlikte canım zombi oyunu oynamak istediği için sanırım ikisini de alacağım.
Last of Us'ı 7 kere falan en zorda bitirdim. Remake gelsin tekrar oynarım. Yerini hiçbiri tutmuyor (2. oyunu dahil). Hele ki dizisini izledikten sonra biraz zor. Madem ikisini alacaksınız, ilk DG ile başlayın. Yeni bir hikaye hoşunuza gider. DL2 başka zamana bırakın. Çünkü uzun ve bir yerden sonra bayabilir. Zombi kusarsınız sonra :)
 
Last of Us'ı 7 kere falan en zorda bitirdim. Remake gelsin tekrar oynarım. Yerini hiçbiri tutmuyor (2. oyunu dahil). Hele ki dizisini izledikten sonra biraz zor. Madem ikisini alacaksınız, ilk dg ile başlayın. Yeni bir hikaye hoşunuza gider. DL2 başka zamana bırakın. Çünkü uzun ve bir yerden sonra bayabilir. Zombi kusarsınız sonra :)

Yardımcı olduğunuz çok teşekkürler hocam.
 

Geri
Yukarı