Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar sizce cellat mı almalıyım yoksa tezecel mi?
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #2 Xenshi dedi: Arkadaşlar sizce cellat mı almalıyım yoksa tezecel mi? Genişletmek için tıkla... Cellat daha kolay ama zevk olarak da tezecel daha çok zevk veriyor. Adam tunelleyip maç kazanmak istiyorum derseniz cellat, zevk almak istiyorum derseniz tezecel alın.
Xenshi dedi: Arkadaşlar sizce cellat mı almalıyım yoksa tezecel mi? Genişletmek için tıkla... Cellat daha kolay ama zevk olarak da tezecel daha çok zevk veriyor. Adam tunelleyip maç kazanmak istiyorum derseniz cellat, zevk almak istiyorum derseniz tezecel alın.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Wraith öneririm kullanabilirsen Myers'da çok iyi.
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Xenshi dedi: Arkadaşlar sizce cellat mı almalıyım yoksa tezecel mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel katiller. Yeni başladıysan Cellat oynanabilir. Tezecel'in silahını kullanması biraz zor fakat Tezecel bana daha çok zevk veriyor. Şu anki metada Maraz (Blight) ve Hemşire (Nurse) en güçlü katiller. Eğer oynamasını öğrenirsen kolay kolay maç vermezsin.
Xenshi dedi: Arkadaşlar sizce cellat mı almalıyım yoksa tezecel mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel katiller. Yeni başladıysan Cellat oynanabilir. Tezecel'in silahını kullanması biraz zor fakat Tezecel bana daha çok zevk veriyor. Şu anki metada Maraz (Blight) ve Hemşire (Nurse) en güçlü katiller. Eğer oynamasını öğrenirsen kolay kolay maç vermezsin.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 5 Eylül 2023 #5 Wesker öneririm.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #6 Maraz'ı dün almıştım ama daha o kadar iyi oynayamıyorum lovemyers dedi: Wesker öneririm. Genişletmek için tıkla... Weskerde almıştım, başka katil arıyorum.
Maraz'ı dün almıştım ama daha o kadar iyi oynayamıyorum lovemyers dedi: Wesker öneririm. Genişletmek için tıkla... Weskerde almıştım, başka katil arıyorum.
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #7 Xenshi dedi: Maraz'ı dün almıştım ama daha o kadar iyi oynayamıyorum Weskerde almıştım, başka katil arıyorum. Genişletmek için tıkla... Aimine güveniyorsan Avcı da oynayabilirsin.
Xenshi dedi: Maraz'ı dün almıştım ama daha o kadar iyi oynayamıyorum Weskerde almıştım, başka katil arıyorum. Genişletmek için tıkla... Aimine güveniyorsan Avcı da oynayabilirsin.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #8 Setro dedi: Aimine güveniyorsan Avcı da oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aimim iyi fakat o kalsın.
Setro dedi: Aimine güveniyorsan Avcı da oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aimim iyi fakat o kalsın.
Setro Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #9 Xenshi dedi: Aimim iyi fakat o kalsın. Genişletmek için tıkla... Dümenci oynayabilirsiniz.
Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #10 Sonuç olarak tezecel ile mi daha çok maç kazanırım yoksa cellat ile mi?